Vibratii electropozitive cu Addo la pupitru!

Addo, rezidentul nostru și totodată unul din artizanii muzicii electronice muresene, ne surprinde cu un adevărat maraton de petreceri, fiind recomandat de anii de experiență și versatilitatea cu care se pliază pe dorința publicului de fiecare dată când se află în spatele pupitrului, așa ca nu mai are nevoie de foarte multe introduceri, fiind convinși că a intrat de mult in sufletele voastre. 

Așa că, dacă încă nu știți ce să faceți  în perioada sărbatorilor, pe 20 Decembrie la Club Underground din Câmpia Turzii, Addo incepe maratonul alături de Badinule si Karesma, detalii în evenimentul de pe Facebook, aici .  Pe 21 Decembrie Addo vă așteaptă la Just for fun în OPUS, Tîrgu Mures,  alături de TurkAuset si Promi, detalii in evenimentul de pe Facebook, aici.

De asemenea, joi 19 Decembrie, începând cu orele 19:00 vă așteptăm în AVi pentru o nouă sesiune de LiveStream alături de Karak. Accesul membrilor comunității avimag este gratuit! . Nu rămâne decât să ne vedem pe ringul de dans!  Nu uitați că pe data de 25 Decembrie ne revedem la Uzina Foto pentru cea de-a 20-a ediție a Laboratorului de Techno! . Tickets: LiveTickets.ro 

 

Rate this post

Leave a comment