Mâine dansăm la AVi! All night long w/ Hostox, gabriL, Onyk & Cozmin!

Hostox și prietenii săi cuceresc reduta AVi mâine seară, începând cu ora 23:00, pentru o petrecere de pomină în cel mai important club din Târgu-Mureș.

Rând pe rând, gabriL, Onyk, Hostox și Cozmin se vor afla în spatele pupitrului nostru pentru o noapte dominată de muzică și dans, cum e și normal, dealtfel, când ai asemenea artiști alături. Clar că se lasă cu dans și muzică bună de tot!

Hostox revine la AVi după aproape două luni de la primul său party găzduit de clubul nostru, semn că s-a simțit excelent alături de noi și de voi, cei care au dansat non stop, până dimineața, pe ritmuri nebune de house, techno și minimal.

Născut pe meleaguri transilvănene și crescut pe insula italiană Ponza, unde scena muzicii underground e, practic, inexistentă, Hostox s-a apucat de produs muzică după propriile gusturi, adică una ce te pune în mișcare, cu diverse elemente vocale sau poetice. În plus, e caracterizat de o poftă nebună pentru descoperirea de noi și noi combinații de sunete, voci și ritmuri, iar dorința de a oferi în mod constant un sound cât mai drag publicului nu se consumă odată cu trecerea timpului.

Ah și, era să uităm, urmează să lanseze un nou album la propriul label, ”Ponza Records”, chiar luna aceasta. Semn că 2019 începe sub cele mai bune auspicii.

Biletele la petrecerea de găzduită de Hostox & friends vor putea fi achiziționate la garderobă, în seara evenimentului. Prețul acestora e de 35 de lei până la miezul nopții, respectiv 40 de lei după acea oră, fiind inclus în preț și un token pentru consumația la bar.

Detalii despre petrecerea cu caracter privat vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment