Mai puţine restricţii, mai multă bucurie în hamace la Foto!

Rareori o bere savurată la terasă sau în interiorul unui local a avut un gust atât de bun, acum că vara a venit, iar numărul infectărilor a scăzut și mulți oameni au ales să se vaccineze, ceea ce a permis ca din 1 Iunie să se relaxeze restricțiile care și-au pus amprenta asupra noastră atât de mult timp. Dacă te întreabă cineva unde te relaxezi în weekend, răspunsul cel mai simplu e „ La Uzina Foto, desigur!”.

Sperăm să avem parte de vreme bună în acest weekend, deoarece ne dorim ca evenimentul să aibă loc în aer liber, să ne putem relaxa într-un hamac,  să ne jucăm alături de prietenii noștri  sau pur și simplu să ascultăm setul muzical pregătit de cei mai buni artiști locali.

Vineri, 4 Iunie începând cu ora 17:00, Mariusescu deschide oficial sezonul terasei „Foto Summer Garden”, unde până în luna Octombrie vom organiza evenimente culturale, expoziții de pictură, artă digitală, artă stradală, teatru, film, muzică, stand-up comedy, evenimente gastronomice, evenimente dedicate pentru copii, workshop-uri, concursuri, evenimente sportive și multe alte surprize vă așteaptă în curtea fostei uzine de pe strada Plopilor.

 

 În cazul în care se întâmplă ca vremea să fie nefavorabilă, am pregatit un setup în interiorul halei, unde conform noii hotărâri putem primi clienții până la 70% din capacitatea maximă a spațiului, hotărâre care a intrat în vigoare de la 1 Iunie. ș)

Poate vă aduceți aminte anul trecut când prietenul nostru Chef Cătălin Popescu l-a avut ca invitat la evenimentul ROMANIAN FINE DINING pe Chef Constantin Onut care ne-a zăpăcit la propriu papilele gustative, vine în acest sezon alături de noi cu un meniu care te face să îl citești de două ori și cu siguranță te provoacă  să le iei pe toate la rând pe tot parcursul acestei veri. Meniul îl găsiți aici, pe 12 și 13 Iunie, Chef Constantin Onut vă invită la weekend-ul cu tematică gastronomică din bucătăria indiană (Indian Weekend).

În meniu veți găsi în premieră pentru Târgu Mureș burgerii TYCOON, care din toamna acestui an cu siguranță vor fi în topul preferințelor noastre când vine vorba să ne comandăm ceva de pe aplicațiile de Food Delivery.

 

Sâmbătă, 5 Iunie de la ora 17:00, va avea loc prima ediție din acest an a Daytime Session-ului propus de Avimag, „ Expoziție de muzică " pentru toți iubitorii muzicii techno din Târgu-Mureș și nu numai. Din spatele platanelor ne va încânta cu muzica lui un vechi și cunoscut invitat, Addo.

Cine îl știe pe Addo știe că nu face rabat de la calitate, iar bagajul muzical pe care îl deține este unul complex și bogat, tocmai pentru a oferi diversitate publicului și pentru a-l surprinde cu piese parcă scoase din seif special pentru acel moment.

Persoanele care își rezervă o masă și aleg o sticlă din promoția „ SPIRITS " (atinge aici) sau au o consumație totală de 250 Ron , indiferent că este masa cu 4 sau 6 persoane, au accesul GRATUIT.  În cazul în care nu vi se deschid papilele gustative când vedeți meniul de food, realizat de Chef Constantin Onut  și nici pofta să savurați o " „ garnitură " de cocktail-uri din meniul de drink-uri realizat de prietenul nostru Chef BarMAN Victor Mateaș,

 

Haide! Nu mai sta pe gânduri, rezervă acum o masă și fă-ți programul alături prietenii tăi dragi la Foto!

 

LOCURILE LA MESE SUNT LIMITATE!

Se poate permite accesul mai multor persoane cu condiția ca toate acestea să facă dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

În următoarele weekenduri îi vom avea ca invitați pe Lowkodi în 12 Iunie, iar Macarie pe 19 Iunie.

 

Programul terasei este de Joi până Duminică de la ora 17:00 - 23:00

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se petrece în această vară la Foto, îți recomandăm să urmărești pagina oficială FOTO Summer Garden (atinge  aici )

DE RETINUT este faptul că spatiul a rămas în continuare în regim de autoservire și vă incurajăm să faceți plata cu cardul.

Rate this post

Leave a comment