Macarie: ”Vom alerga într-o noapte cât am făcut-o timp de un an la AVi!”

Macarie se pregătește intens pentru petrecerea organizată la AVi cu ocazia Revelionului. 31 Decembrie este data la care Vid (aka Egal 3) și Macarie vor prelua controlul în cel mai important club din Târgu-Mureș și vă vor servi muzică de calitate fără oprire, pentru a încheia anul curent cu stil și a-l începe senzațional pe următorul.

După un an piperat cu evenimente care mai de care mai reușite și cu creații muzicale de excepție, Macarie abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul din AVi pentru Revelionul cu Vid. Nu o spunem doar noi, o spune chiar el!

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/macarie-plangand-pe-calsnippet

Avimag: Cum a fost anul ăsta pentru tine pe plan artistic?

Macarie: Consider că anul ăsta am avut o evoluție buna, am evoluat constant, drept dovadă sound-ul meu actual diferă față de cel de acum câteva luni, semn că progresia e constantă.

Avimag: Care au fost principalele producții ale tale și în colaborare cu cine?

Macarie: E greu să nominalizez producțiile la care țin cel mai tare, cel mai probabil voi putea să o fac în curând, pentru că am unele preferințe, dar sunt încă unreleased.

Avimag: Cum preconizezi că va fi întalnirea cu Vid de la cumpăna dintre ani?

Macarie: Vid este un excelent DJ și producător, unul dintre preferații mei, iar el știe că întâlnirile noastre sunt romantice mereu! ❤

Lăsând gluma la o parte, o să fie nebunie! Vom alerga într-o noapte cât am făcut-o timp de un an la AVi!

Avimag: Care sunt cele mai faine amintiri cu care rămâi de la AVi/Foto după anul ăsta?

Macarie: În general nu prea îmi amintesc mare lucru după o petrecere, îmi fac treaba și restul e poveste.

Avimag: Care sunt dorințele tale pentru anul ce urmează?

Macarie: sunt curios ce ne va rezerva, mai ales că 2017 a fost un an plin cu petreceri reușite la Târgu-Mureș, deci ștacheta a fost ridicată. Dar, personal, nu îmi fac planuri de niciun fel, aștept să văd ce-mi rezervă viitorul.

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/anothersnipp

Ți-ai făcut planurile pentru noaptea de Revelion?

Vid și Macarie vor pune muzică la AVi la cumpăna dintre ani, într-unul din cele mai spectaculoase eventuri organizate de Avimag în acest sfârșit de ani.

Noi știm deja că va fi un party demn de a fi votat în sondajul de pe grupul de Facebook Avimag, aici (suntem curioși la care petrecere Avimag te-ai simțit cel mai bine în 2017!).

140 de lei îți asigurea atât accesul la petrecerea de la cumpăna dintre ani, dar și băutură cât cuprinde, fiind open bar.

Pentru detalii legate de înscrierile la petrecerea de Revelion, sunteți invitați să luați legătura cu Daniel Scurtu, reprezentantul nostru de PR, pe Facebook sau la telefon: ‭+40 (752) 076 577.

Subliniem că pachetul include acces la petrecere și open bar, iar înscrierile costă 140 de lei de persoană.

Până la petrecerea de duminică vă așteptăm diseară la ultimul Live Stream al anului, în compania lui Addo, începând cu ora 20:00, accesul fiind gratuit.

Setul va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1717287414969437/

Rate this post

Leave a comment