Macarie și Sublee ocupă AVi! Addo și Macarie ocupă Londra! Urmează restul lumii

După ce a cucerit Berlinul alături de Resa, Addo își continuă epopeea europeană la Londra, unde îl va avea alături pe Macarie, pentru o duminică marcată cu techno de cea mai bună calitate, la The Sunday Afters x Fake Society, în clubul 512 London.

Cei doi formează o pereche senzațională în spatele pupitrului (încă n-am uitat after-ul ce a urmat Laboratorului de Techno 7!)

Știm că viața de noapte londoneză e una extrem de haotică, sălbatică și obositoare, astfel că rezidenții AVi o să acționeze precum medicii pe timp de război și vor pune puncte de sutură prin intermediul muzicii lor pe rănile petrecăreților englezi, afectați de greutatea nopților de weekend.

Am primit semne din partea prietenilor noștri de acolo că îi vor susține pe Addo și Macarie întreaga zi. Practic, întreaga comunitate a iubitorilor de techno din Mureș stabilită la Londra va fi duminică dimineața la 512 London.

Dacă sunteți în zonă și vreți să dansați  întreaga duminică pe ritmurile lui Addo și Macarie, aveți la dispoziție eventul de pe Facebook, aici, pentru mai multe detalii legate locația exactă a clubului, rute de acces și, desigur, prețul biletelor.

Dub Temptation [ Fake Society ] și Geometric [ The Sunday Afters ] sunt artiștii care completează lineup-ul de la 512 London, dar B2B-ul rezidenților noștri e privit ca ingredientul principal pentru un party așa cum ar trebui să fie.

Revenind la oile noastre, diseară Macarie își va face încălzirea pentru nebunia de la Londra, alături de Sublee, începând cu ora 23.00.

Biletele costă 20 de lei până la ora 1.00, respectiv 30 de lei după acea oră, iar ele pot fi achiziționate exclusiv la intrarea în clubul nostru.

Eventul de Facebook se regăsește aici, vă invităm să vă arătați disponibilitatea acolo pentru petrecerea de diseară.

Ne vedem la AVi, guys! Sublee ne va ține în priză întreaga noapte cu muzica lui, iar judecând după producțiile sale, avem garanția unui efort fizic susținut și intens. N-ai cum să stai în loc când din speakere bubuie minunății precum asta: 

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment