Macarie ne încântă joi seară, live la AVi!

A devenit o tradiție deja ca serile de joi să fie marcate de seturi ale DJilor noștri rezidenți, transmise live pe Youtube și Facebook. Am scăpat de fantomele de Halloween și a venit vremea să ne delectăm cu muzică bună la AVi.

Joia asta a venit rândul lui Macarie să ne facă seara mai frumoasă. Începând cu ora 20:00 și până în jurul miezului nopții, mureșeanul ne va face încălzirea pentru weekendul spectaculos ce ne-așteaptă după colț.

Accesul publicului e gratuit în club, deci vă așteptăm la o serată lejeră și plăcută la AVi, premergătoare sfârșitului de săptămână.

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/coada-cap-snippet

Despre Alex ce să mai spunem? Îl știm cu toții, ne place de el, face minuni în spatele pupitrului.

E unul din tinerele talente ale underground-ului românesc… și nu o spunem noi, cei subiectivi, ci o demonstrează modul în care producțiile sale sunt apreciate de public și de către DJ consacrați deopotrivă.

Suntem curioși ce ne-a pregătit de data asta, mai ales că se simte în elementul lui în subteranul de la AVi, locul în care a făcut primi pași spre împlinirea visului de a deveni DJ/producer.

Subliniem că setul de mâine seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

Lăsăm setul lui pentru Lokocast aici pentru a vă convinge – dacă mai era nevoie – că mâine seară se poartă Live Stream-ul de la AVi! Audiție plăcută:

https://soundcloud.com/lokomotiv-music/lokocast-066-macarie

Rate this post

Leave a comment