Macarie impresionează din nou! Play by Play EP disponibil în pre-sale!

Rezidentul AVi cu cea mai impresionantă ascensiune pe plan artistic în ultimii ani, Macarie, își va lansa în curând primul EP, sub egida Cedesciu Wax. EP-ul e intitulat Play by Play și este cel de-al treilea produs discografic lansat de label-ul ”vinyl only” din Miami.

Cele trei track-uri: Play by Play (A1), respectiv Bid Was High (B1) și Iapa Stella (B2) transmit exact emoțiile pe care orice fan al artistului mureșean le preconizează atunci când ascultă creațiile semnate de Macarie, cu acel puternic accent minimalist . 

Fiecare dintre cele trei piese reprezintă o aventură distinctă, vă recomandăm să vă bucurați de cele trei snippet-uri disponibile deja pe Soundcloud.

Înălțătoare, dinamice și cu un puternic iz mistic, suntem convinși că veți găsi inspirație ascultându-le:

https://soundcloud.com/cedesciuwax/sets/cdw003-macarie-play-by-play

”Piesele au fost realizate în momente diferite, a durat câteva săptămâni să le finalizez, dar ideea în sine a venit foarte repede, toate cele trei piese fiind schițate pe parcursul a trei nopți diferite”, mărturisește artistul, al cărui EP a fost deja promovat de Vinyl Speed Adjust, Vlad Arapașu, Crihan sau Sepp & Nu Zău, alături de care Macarie va face echipă la următorul Laborator de Techno, programat la fosta uzină Foto din cartierul Unirii vinerea viitoare, de la ora 20.00.

Detalii, aici, bilete, aici.

https://soundcloud.com/cedesciuwax/cdw003-b1-macarie-bid-was-high-1?in=cedesciuwax/sets/cdw003-macarie-play-by-play

Artistul nostru nu se oprește aici, urmând ca numele său să apară pe diverse release-uri deja programate. ”Release-urile următoare sunt pregătite. Eu mi-am făcut treaba, de aici încolo depinde de label-uri când vor fi lansate efectiv”, declară Alex.

Discul e disponibil deja la pre-sale pe platformele de vinyl-uri, ca de exemplu deejay.de.

Ne mândrim cu opera rezidentului nostru, unul care excelează de la bun început la capitolul producție și suntem siguri că vom avea ocazia de a ne bucura de tot mai multe vinyl-uri semnate de el în viitorul apropiat.

Doar știm cu toții cât de mult îi place să facă muzică și nu de ori de care, ci muzică pentru inimi.

Până atunci, să ne pregătim ușor ușor pentru întâlnirea pe viu cu el, Nu Zău și Sepp în cadrul celui de-al 14-lea episod din Laboratorul de Techno!

https://soundcloud.com/cedesciuwax/cdw003-b2-macarie-iapa-stella-1?in=cedesciuwax/sets/cdw003-macarie-play-by-play

Rate this post

Leave a comment