Macarie: ”Îmi era dor de AVi, abia aștept să mă întorc la pupitru!”

Macarie devine pe zi ce trece o certitudine pentru fanii muzicii techno (includem aici toate genurile conexe), iar petrecerile care l-au avut în prim plan stau mărturie în acest sens.

Asta nu poate decât să ne bucure, pentru că e onorant pentru Mureș să dea lumii artiști a căror operă e apreciată pe toate continentele, producțiile sale fiind promovate de către DJ importanți. Îl menționăm aici pe Barac, cel care la recent încheiatul Laborator de Techno ne-a crescut pofta de dans incluzând piese de-ale lui Macarie în setul său.

Și pentru că vineri, alături de Andrei Ciubuc, Alex va reveni la pupitrul din AVi după câteva luni bune de pauză, ne-am gândit că e un prilej perfect pentru a afla câteva noi detalii despre activitatea recentă a rezidentului nostru.

Din fericire pentru noi, am aflat că urmează două release-uri noi din partea lui, dar nu ne-a putut spune o data clară.

Pot să vă spun că unul dintre ele va fi la Algorhytmic, unde voi scoate la lumină o colaborare cu Piktor”.

Nu vă putem da mai multe detalii, dar vă oferim, în schimb, posibilitatea de a vă delecta cu Crimeea, o piesă excelentă, proaspăt urcată și făcută publică de Alex pe pagina sa de Soundcloud, dealtfel plină cu snippet-uri și cut-uri care ne fac viața mai frumoasă atunci când le ascultăm.

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/macarie-crimeea

Asta e probabil prima piesă la care am folosit hardware, cred că are vreo opt luni de când am finalizat-o”, ne anunță artistul.

Avimag: Care a fost party-ul care ți-a marcat vara?

Macarie: Nu pot spune că am petrecut prea mult, fiind focusat pe muncă, în general, dar closing-ul de la recent încheiatul Laborator de Techno, alături de Addo, reprezintă o amintire foarte plăcută.

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/macarie-baday

Avimag: Te bucuri că revii la AVi?

Macarie: Da, îți dai seama, după atâtea luni! Abia aștept să ajung la pupitru, mai ales că va fi, cred, prima dată când voi beneficia și de vizualele lui Japian, asta pentru că în general eu încheiam petrecerile și asta se întâmpla ziua, când el deja își terminase treaba și nu îl mai prindeam în acțiune.

Avimag: Ce ne poți spune despre Andrei Ciubuc? Ați mai pus muzică împreună?

Macarie: Nu, dar mă bucur foarte tare că voi avea ocazia, sunt fanul lui încă de la release-ul de la UVAR (N.red. Andrei Ciubuc ‎– Zorele Ep).

Avimag: În încheiere, transmite-le un mesaj fanilor prezenți vineri la party-ul din AVi!

Macarie: Pentru o viață sănătoasă evitați excesul de sare, zahăr și grăsimi 🙂

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/macarie-seia-tocipa-des-snippet

Ne revedem cu Macarie la AVi pentru o petrecere de neuitat. Biletele costă 20 lei în avans sau 25 de lei în noaptea de vineri, la intrarea în clubul nostru. Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii priving evenimentul.

Mai multe detalii găsiți și pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/margaret-dygas-frankly-macarie-edit

Rate this post

Leave a comment