Macarie face echipă cu Barac și Afriqua la Alandala Winter Session v.004!

Luna februarie va marca o nouă petrecere fabuloasă organizată de către amicii noștri de la Alandala Events, avându-l și pe Macarie, rezidentul nostru, în prim plan. Alandala Winter Session v.004 va avea loc pe 23 februarie într-o locație alternativă și fascinantă, în stilul tipic Alandala.

Domeniul Aroma, din Cluj-Napoca, îi va găzdui pe Barac, Afriqua și Macarie. În mod normal ar fi suficient să ne oprim aici, pentru că deja avem puse pe masă ingredientele necesare unui festin muzical. Dar când punem la socoteală și priveliștea incredibilă de care vor avea parte toți cei prezenți la evenimentul de pe Dealul Feleacului, ne dăm seama că facem referire la un party cu totul și cu totul special.

Macarie este unul dintre DJii și producătorii care nu dezamăgesc după ce au primit un vot important de încredere din partea unor artiști consacrați. Nu e un ”one hit wonder”, ci un talent înnăscut, care și-a demonstrat măsura valorii de fiecare dată când s-a așezat în spatele pupitrului, fiind fericiți să-l avem alături de noi, în familia Avimag. Nu e prima dată când încântă lumea la eventuri marca Alandala și, discutând cu el, ne-am dat seama că e evident entuziasmat că va mai avea o ocazie de a le arăta clujenilor ce muzică bună știe să servească.

Nu degeaba am amintit de artiștii consacrați în enunțul de mai sus, întrucât Alex s-a bucurat de susținere chiar din partea lui Barac, între mulți alții. Ne amintim și de Laboratorul de Techno în care cei doi au conlucrat fantastic… ce mai, când citim Barac și Macarie avem garanția calității.

Afriqua (pe numele său adevărat Adam Longman Parker n.red.) va fi cireașa de pe tortul Alandala Winter Session v.004. Artistul e originar din Statele Unite, mutat la Berlin și cucerește lumea întreagă cu muzica sa fascinantă. Dealtfel nu știu câți dintre voi ați trecut deja peste Soul Correction, track-ul care și-a pus serios amprenta pe… sufletele celor ce l-au ascultat.

Prima serie de bilete, cu prețul de 25 de lei, a fost epuizata rapid, organizatorii lansând-o deja pe cea de-a doua, cu 35 de lei. Acestea pot fi achiziționate de aici. La fața locului, pentru a avea acces la party veți scoate din buzunar 50 de lei.

Menționăm că biletele sunt în număr limitat, astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți să puneți mâna pe unul, ar fi păcat să ratați un asemenea party!

Totodată, vă sunt puse la dispoziție o sumedenie de informații utile pe eventul de Facebook, aici

Suntem convinși că 23 februarie vă va găsi undeva sus, pe Dealul Feleacului, privind stelele și luna sau răsăritul multicolor, cu zâmbetul pe buze și dansând pe ritmurile lui Barac, Afriqua și Macarie.

Un party ce trebuie neapărat să țină capul listei voastre de priorități pentru luna ce vine, o experiență de neuitat încă înainte să înceapă.

Rate this post

Leave a comment