”Macarie este un proiect născut din pasiunea pentru muzica electronică”

Adepții culturii techno sunt așteptați vineri la AVi, unde vor avea parte de un spectacol muzical cu Rojid și Macarie.

Fiind mureșean de-al nostru, Macarie își propune să se impună la pupitrul AVi și tocmai de aceea promite o prestație ce va rămâne în anuarele clubului de pe strada Poștei.

Am stat la povești cu Alex pentru a fi siguri că la ora începerii lecției de cultură muzicală veți fi întru totul familiarizați cu el.

Facebook ➤ https://www.facebook.com/ macarie95
Soundcloud ➤ https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850

Avimag: Ești considerat, poate pe bună dreptate, un copil al clubului nostru, care face acum primii pași în lumea muzicii electronice. Un elev care devine încet, dar sigur, profesor al școlii de muzică AVi.

Macarie: Mă bucur ca sunt considerat parte din familia AVi. E un progres considerabil pentru mine.

Avimag: Hai să începem cu asta. Cine este Macarie? Povesteşte-ne puţin despre începuturile tale în muzică.

Macarie: Este un proiect început acum un an sub călăuza colegului de catedră Resa, un proiect născut din pasiunea pentru muzica electronică și sper ca pe viitor să fie un reprezentant al acesteia.

Avimag: Când ai simțit pentru prima dată că trebuie să fii DJ, că asta e menirea ta. Desigur, mă refer aici și la partea de producție muzicală.

Macarie: Dorința de a fi DJ a apărut odată cu pasiunea pentru muzica techno, iar pe partea de producție a fost puțin mai complicat. Am avut inițiativa de a mă “juca” puțin cu sunetele, dar am avut nevoie de îndemnul și susținerea lui Resa pentru a dezvolta această pasiune, până mi-am format din asta un mod de viață.

Avimag: Ai participat la câteva eventuri în calitate de artist până în momentul de față, le poţi nominaliza pe cele care ţi-au rămas realmente în suflet?

Macarie: Cu siguranță unul dintre cele mai frumoase evenimente a fost cel alături de Priku, găzduit de AVi, însa trebuie să menționez și evenimentul celor de la TheRomanianSound, din Arad, unde am petrecut un weekend memorabil!

Avimag: Cu siguranţă sunt unii artişti care te-au influenţat sau pe care îi placi în mod deosebit. Ni-i poţi enumera pe cei mai importanţi dintre ei?

Macarie: Sunt mulți artiști care mă inspiră și pe care îi apreciez, artiști al căror sound îl gust, dar lista ar fi prea lungă. Cu siguranță artistul care mi-a însuflat iubirea pentru acest gen de muzică și mi-a călăuzit pașii este Sepp și pe această cale țin să îi mulțumesc!

Avimag: Care sunt DJii cu care ți-ai dori să faci un B2B?

Macarie: Nu pot să precizez un artist anume, îmi doresc un B2B cu mulți artiști alături de care n-am avut încă ocazia să prestez. Consider că am calitatea de a îmi face o selecție în funcție de partenerul de pupitru.

Avimag: Cum ai descrie, pe scurt, scena electronică din România?

Macarie: Scena electronică din România atrage în ultima vreme tot mai mulți adepți, deci aș putea spune că este într-o creștere continuă.

Avimag: Care consideri că sunt condițiile principale pentru ca un party să fie reușit, din perspectiva ta, desigur, adică din spatele pupitrului?

Macarie: După părerea mea nu doar muzica definește o petrecere. Vibe-ul, sonorizarea, luminile, toate acestea formează o petrecere într-adevar reușită, memorabilă.

Avimag: Visezi să pui muzică la un festival anume? Care ar fi acela?

Macarie: Festivalele care m-au atras cel mai mult și pe a căror afișe aș dori să apar sunt cu siguranță Sunwaves, Dor de munte și Waha.

Avimag: Ai vreo piesă care consideri că reflectă stilul tău în momentul de față? O poți nominaliza?

Macarie: Cred că cel mai ușor ar fi să ascultați una din ultimele mele piese, am să vă las un cut scurt să vă dați seama despre ce e vorba.

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/macarie-11-cut

Avimag: Eşti un producător tânăr, piesele tale încep să fie apreciate chiar și de către DJ cunoscuți, precum Barac sau Sepp. Ce ne pregăteşti în 2017 pe acest plan?

Macarie: Îmi place suspansul… Sper să vă surprind, haha!

Avimag: Îți mulțumim foarte mult pentru timpul acordat și te așteptăm vineri la Avi 🙂

Macarie: Cu mare drag. Abia aștept să ne revedem!

Mai multe detalii legate de evenimentul de vineri găsiți pe Facebook → https://www.facebook.com/events/1581363868570720/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1492542567381235

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemes , Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment