Macarie electrizează Marea Britanie în weekend! Party în legendarul Green Door Store!

Tânărul nostru rezident va fi în miezul unei noi aventuri britanice la sfârșit de săptămână, urmând să fie prezent în Brighton, unul dintre cele mai vibrante și tinere orașe din Bătrânul Regat.

Apropierea de mare îi conferă un status special, fiind un fel de Ibiza englezesc, foarte open minded și cu o cultură de clubbing bine înrădăcinată în mentalul colectiv. Ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă Brighton, raportat la alte orașe, cei de la Noizz au stabilit că într-un top al celor mai hipsterești orașe din lume orașul din Sud-Estul Angliei ocupă prima poziție.

Orașul se mândrește cu 37 de restaurante vegane, are cea mai mare densitate de cafenele (125 la 100.000 de locuitori n.red) și numeroase magazine de discuri.

Macarie va face pereche vineri noapte cu Ted Amber și Jake Nash în legendarul club Green Door Store, pentru celebrarea primului vynil lansat de Alter Hour, ”Vallende Star”.

Mureșeanul se regăsește pe EP-ul label-ului englez alături de Robert Apetrei, Ted Amber și Lulla.

Snippet-ul track-ului semnat de Macarie e disponibil pentru audiție pe Soundcloud:

În 20 martie este programat spre lansare albumul, însă acesta e deja disponibil la presale pe deejay.de, aici.

E o perioadă încărcată pentru tânărul DJ/producător și abia așteptăm ca acesta să revină pe meleaguri mioritice ca să ne putem delecta în voie cu muzica sa. Și, din fericire, weekend-ul ce vine îl vom avea alături de Barac și Afriqua, la Cluj!

Domeniul Aroma, din Cluj-Napoca, îi va găzdui pe Barac, Afriqua și Macarie în data de 23 februarie, într-un eveniment cu totul special, organizat de Alandala.

Prima serie de bilete, cu prețul de 25 de lei, a fost epuizata rapid, organizatorii lansând-o deja pe cea de-a doua, cu 35 de lei.

Acestea pot fi achiziționate de aici. La fața locului, pentru a avea acces la party veți scoate din buzunar 50 de lei.

Menționăm că biletele sunt în număr limitat, astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți să puneți mâna pe unul, ar fi păcat să ratați un asemenea party!

Totodată, vă sunt puse la dispoziție o sumedenie de informații utile pe eventul de Facebook, aici

În încheiere vă lăsăm în compania rezidentului nostru și al setului pregătit anul trecut special pentru cei de la Alter Hour.

Audiție plăcută! 🙂

Leave a comment