Luna asta dansăm cu Goa Gil & Ariane la Șilea Nirajului!

În premieră absolută în România, creatorul muzicii trance și, totodată, unul dintre cei mai în vârstă DJ în activitate, la aproape 67 de ani – unul dintre fondatorii stilului goa și a subgenurilor psy apărute ulterior – americanul Goa Gil sosește în țara noastră și nu oriunde, ci la Șilea Nirajului, în comuna Măgherani, din județul Mureș.

Ziua de vineri, 26 iulie va fi realmente spectaculoasă. Un motiv uriaș de bucurie pentru fanii acestui gen care atrage din ce în ce mai mulți adepți, un nou prilej pentru dans până la ultimele resurse de energie. Goa Gil & Ariane – Trance Dance Initiation – 24 hours va fi un party nebunesc, cu o energie nemaivăzută, tipică acestui gen muzical și, implicit, acestui stil de viață.

Artistul se află într-o misiune spirituală de a ”atrage atenția prin muzică” la problemele cu care se confruntă omenirea, fiind – pe lângă activitatea de DJ/remixer/producer – și Sâdhu (călugăr hindus, considerat sfânt n. red), iar party-ul ce va avea loc în vară va reprezenta o inițiere, așa cum spune și titlul, în tainele psy trance-ului.

Organizatorii acestui eveniment de mega interes pentru comunitatea psy din țara noastră v-au pus la dispoziție nenumărate detalii legate de Trance Dance Initiation pe eventul de Facebook, aici.

Sunt așteptați și foarte mulți participanți din afara granițelor țării, petrecerile cu Goa Gil în prim plan fiind un izvor de comuniune și pace, pe lângă prilejuri de promovare a multiculturalismului, deci să nu ne mire dacă odată ajunși în spațiul destinat petrecerii se va vorbi mai mult engleză.

E deosebit de important să urmați direcțiile oferite de către organizatori pentru a ajunge cu bine în locul destinat party-ului-maraton. Odată ajunși la Șilea Nirajului, vă vor fi puse la dispoziție tractoare care vă vor transporta preț de aproximativ trei kilometri până în poienița minunată în care are loc an de an și festivalul Solar Seeds. Iar de acolo restul e legendă…

Vă este pus la dispoziție spațiu gratuit pentru campare, vor fi disponibile și dușuri, shop-uri în sistem ”name your price”, mâncare locală vegetariană sau nonvegetariană… vă rămâne doar să vă distrați pe muzica lui Goa Gil și a partenerei sale Ariane.

Biletele la petrecerea organizată în data de 26 iulie în județul nostru au fost deja puse în vânzare, prețul fiind costa 66 de Euro. Acestea sunt disponibile pe livetickets.ro.

Rate this post

Leave a comment