Lowkodi setează groove-ul sâmbătă, la Szcéna

În timp ce Erik va face spectacol la Kristal alături de Ali Nasser și The Martinez Brothers, noi ne vom mișca funky pe ritmurile impuse de Lowkodi, Brody & Dr.Panda la AVi, cu ocazia celei de-a treia ediții a party-urilor Szcéna.

https://soundcloud.com/lowkodi/lowkodis-marea-unire-special

Sâmbăta va fi cu totul specială pentru fanii muzicii electronice din Târgu-Mureș și tocmai din acest motiv sunteți cu toții invitați la AVi!

Nu uităm nici de rezidentul nostru, Erik, premiat la ultima ediție a DJ BootCamp cu șansa de a pune muzică în București, la Kristal, alături de Ali Nasser, unul din tăticii muzicii electronice din România, și de Martinez Brothers, care nu au nevoie de niciun fel de prezentare sau descriere.

Cei ce vor rămâne acasă nu vor regreta alegerea făcută, pentru că la AVi am pregătit un sfârșit de săptămână extrem de dansant!

Lowkodi va veni în premieră în clubul nostru mâine, urmând să fie protagonistul petrecerii Szcéna, ajunsă la capitolul al treilea, alături de duo-ul artistic infernal format din Brody și Dr.Panda, doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați DJ din orașul nostru.

Biletele la petrecerea Szcéna costă 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după acea oră. Desigur, mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook.

https://soundcloud.com/lowkodi/lowkodis-friday-night-special

Programul pe mâine e definitivat, dar ce facem diseară? E vineri, ar cam trebui să fie motiv de sărbătoare, nu?

Ei bine, Paul Agripa și Gabril reprezintă motive suficiente pentru a umple AVi-ul și de-această dată ca să dansăm până la epuizare.

Biletele pot fi achiziționate strict la intrarea în AVi. Prețul acestora este de 15 lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după această oră.

De asemenea, vă informăm că token-urile sunt în valoare de 14 lei și pot fi achiziționate de la garderobă, odată intrați în club.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

În încheiere, vă lăsăm în compania lui Kozo și Paul Agripa, care – după cum veți vedea – au cutremurat din temelii clubul Eden la începutul acestui an cu muzica lor fenomenală. Audiție plăcută și… ne vedem la AVi!

Rate this post

Leave a comment