Lowkodi: ”Abia aștept să ne distrăm împreună vineri noapte!”

Familia AVi s-a îmbogățit cu un nou membru. Nu, nu avem parte de un nou născut în echipă, ci suntem încântați să anunțăm colaborarea cu Lowkodi, noul rezident al celui mai important club din Târgu-Mureș. Și a doua veste bună e că Lowkodi va face echipă cu Tulbure vineri noapte pentru a marca debutul său ca rezident.

Tânărul iubește muzica, e pasionat de muzica electronică și va avea posibilitatea să se exprime pe plan muzical având susținere din partea sistemului audio Funktion-One. Rețeta ideală. Vineri va fi un bun prilej pentru Lowkodi să ne arate cât e de ”loco”, de la ora 23:00.

Până atunci, am stat de vorbă cu noul membru al familei AVi, special pentru a vă face cunoștință cu el, vouă, cei ce încă n-au avut ocazia.

Avimag: Salut, Lowkodi și bine ai venit în familia AVi! Hai să îi facem cunoștință publicului nostru cu tine. Cine este Lowkodi și care e, pe scurt, povestea sa pe plan artistic?

Salut și bine v-am găsit! Lowkodi s-a născut din pasiune pentru muzica electronică, iar pentru mine înseamnă dragoste, un sentiment plăcut și un hobby.

Întodeauna am fost înnebunit după muzica bună, fie ea rock, electronica, hip-hop sau jazz. Pasiunea pentru muzică am moștenit-o de la părinții mei. De la ei am intrat în contact cu muzica clasică, jazz, blues și rock. De DJing m-am apucat destul de recent, adică de doi ani, iar în ultimul an simt că am evoluat foarte mult, dar sunt conțtient că mai am mult de învățat ca să pot ajunge cu adevărat de la “nothing to something”.

Avimag: Care sunt artiștii care te-au inspirat de-a lungul timpului?

Am o grămada de artiști care mă inspiră sau m-au inspirat de-a lungul timpului, dar dacă ar trebui să vorbesc despre un top 10, i-aș înșira pe Derek Carr, Ravi McArthur, Silverlining, Samuel Madsen, Gemini, Matt Thibideau, Cab Drivers, Carl Craig, Fumiya Tanaka și Enrico Mantini.

Avimag: Care sunt DJii de la care crezi că ai ce învăța ascultându-i?

O mare parte din ei sunt deja enumerați în lista mea de mai sus, dar mereu este loc să-i ascult pe Raresh, Craig Richards, Sonja Moonear și Ricardo Villalobos. 🙂

Avimag: Ce îți propui pe plan artistic? Care e țelul tău, dacă ai unul, pe plan muzical?

Sper să am ocazia să pun muzică în cât mai multe locuri, inclusiv în străinătate și pentru oameni care apreciază stilul meu și ceea ce fac în spatele pupitrului.

https://www.facebook.com/matyas.lokodi/videos/vb.100001559406429/1613880238673941/?type=3

Avimag: Îți place să produci muzică sau doar mixezi? 

Îmi place să să mă joc cu Ableton și diferite VST-uri, dar încă nu am ajuns la nivelul la care să mă pot numi producer. Sper că în viitorul apropiat voi avea timp să cresc și în domeniul producției.

Avimag: Care e piesa ”AIA” pentru tine? Track-ul care îți place sau te bucură cel mai tare atunci când îl asculți.

Sunt nenumărate piese faine, care mă bucură, de aceea am ales să fac ceea ce fac, adică să pun muzică, dar las aici trei piese care mi-au sărit în minte acum 🙂

Avimag: Ești pregătit pentru party-ul cu Tulbure de vineri noapte? Cum crezi că va fi să pui muzică alături de el?

Mă simt pregătit și sper să fac un warm up pe gustul lui Tulbure și pe gustul fanilor din AVi, iar în rest, aștept să ne distrăm împreună! 🙂

https://soundcloud.com/lowkodi/mixed-patterns-lowkodi

E clar! Vineri ne facem de cap cu Tulbure și Lowkodi, petrecerea se anunță de pe-acum ca fiind spectaculoasă! Dar până atunci, diseară vă invităm la o audiție de techno de cea mai bună calitate pregătit special pentru voi de Resa, începând cu ora 20.00.

Setul său va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. Eventul de Facebook se regăsește aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment