Love Letters & good techno music @ AVi!

Addo și Resa ne trimit scrisori de dragoste sâmbătă noapte, la AVi, astfel că fanii lor sunt așteptați în număr cât mai mare în clubul de pe strada Poștei.

Resa

Love Letters este un proiect gândit de cei doi și care suntem convinși că va aduce multă bucurie în inimile noastre. Să ne pregătim, deci, pentru o noapte spectaculoasă.

Addo și Resa sunt doi dintre cei mai buni DJ pe care i-a dat Târgu-Mureșul și amândoi se laudă cu o sumedenie de petreceri reușite în cele maui importante cluburi sau în cadrul celor mai importante eventuri organizate în orașul nostru și nu numai. Resa a început de ceva timp să se concentreze pe producție și, cum afirma într-un interviu acordat avimag.net anul trecut, se focusează pe dezvoltarea propriului stil artistic.

Addo este veteranul DJilor rezidenți ai clubului AVi, având un bagaj impresionant în ceea ce privește experiența. A fost prezent pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din țară, a mixat inclusiv în străinătate și se bucură de susținere din partea majorității fanilor muzicii electronice underground din orașul nostru tocmai datorită modului în care se pliază pe energia transmisă de public, servind seturi ce rămân adânc întipărite în sufletul celor ce dansează în fața pupitrului.

https://soundcloud.com/tricktrackrecords/with-love-from-romania-addo-09

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prețul biletelor este de 15 lei în avans, respectiv 20 de lei la fața locului.

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în club.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

►Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

https://soundcloud.com/rtsfm/resa-rtsfm-cluj-050316

 

Rate this post

Leave a comment