Lonely Days, cea mai recentă producție marca Erik, lansată oficial!

Erik își continuă ascensiunea sigură spre scena care contează cu adevărat în universul techno-ului underground, și anume scena românească, ce poate fi caracterizată cât mai simplu printr-un sound diferit față de oricare altele.

Ar fi prea mult de zis legat de complexitatea sunetelor îmbinate de DJii și producătorii români de microhouse, o denumire tot mai populară în rândul ascultătorilor care vor cu orice preț să ofere o identitate sound-ului românesc. De aceea, ne vom limita la a vă oferi câteva mostre din talentul rezidentului clubului AVi, cea mai proaspătă dovadă a acestuia fiind Lonely Days, a cărei versiune scurtă o puteți asculta aici:

https://soundcloud.com/fuloperik/lonely-days-cut

Tânărul DJ mureșean ne-a obișnuit în trecut cu producții proprii care ne-au delectat urechile, iar Lonely Days vine în completarea listei.

Într-un interviu acordat AVimag anul trecut, Erik mărturisea că urmează să se concentreze pe producție, iar rezultatele în acest sens nu întârzie să apară. În plus, e evident că tânărul începe să își creeze un stil propriu, fapt pe care cu siguranță îl vom remarca în eventurile marca AVi.

Gliss este o altă piesă produsă de Erik și dragă nouă:

https://soundcloud.com/fuloperik/gliss

În timp ce de-parte ne prtegătește pentru evenimentul din data de 24 martie, găzduit de AVi, în cadrul căruia Erik va mixa alături de G76. Suntem convinși că veți fi prezenți în număr mare pentru o veritabilă lecție de cultură muzicală oferită de cei doi.

https://soundcloud.com/fuloperik/de-parte-1

Se anunță, așadar, o primăvară plină pentru rezidentul nostru, iar seria de evenimente care îl va avea în prim plan îi va satisface cu siguranță pe fanii lui. În încheiere, vă oferim o scurtă și plăcută amintire cu Erik, din urmă cu aproape doi ani. Un eveniment pe care cei prezenți cu siguranță nu l-au uitat și nu o vor face prea curând:

https://soundcloud.com/avimag/erik-club-avi-26-09-2015

Rate this post

Leave a comment