Livio & Roby electrizează Târgu-Mureșul! Ne pregătim de Laboratorul de Techno 6!

29 iulie este data la care toți fanii muzicii electronice din Târgu-Mureș și nu numai vor umple până la refuz fosta uzină Foto din cartierul Unirii.

De ce? Pentru că Laboratorul de Techno ajunge la cea de-a șasea ediție, una care se anunță deja a fi spectaculoasă. Addo și Erik li se vor alătura lui Livio & Roby la pupitru și ne vor oferi o nouă noapte albă, îmbibată cu dans și muzică.

Livio & Roby este duo-ul infernal care a scris capitole întregi de istorie muzicală electronică românească, perechea de DJ și producători datorită cărora scena românească este una dintre cele mai apreciate la nivel mondial în ceea ce privește deep tech-house-ul.

Facem referire la un grup format acum mai bine de un deceniu și care s-a extins mai departe de gândul multora dintre cei care au subapreciat scena electronică românească.

 

Perechea care în 2004 și-a asamblat creativitatea pentru a deveni una dintre cele mai solide și prolifice echipe de platan din România, cum poate doar [a:rpia:r] mai există la noi.

Prezenți de-a lungul timpului la cele mai importante evenimente de profil organizate pe întreg mapamondul, Livio & Roby pot fi – pe bună dreptate – considerați ca fiind unii dintre cei mai de preț ambasadori ai sound-ului electronic autohton.

Cu un stil rafinat în timp, o ureche fină și foarte multă producție la activ, cei doi l-au cooptat pe George G, creând astfel Monochrome, actualul Premiesku, proiect inspirat din motivele etno ale muzicii tradiționale românesti.

Revenim mâine cu mai multe detalii legate de prețul biletelor.

Cert e că numărătoarea inversă a început și așteptăm cu emoție data de 29 iulie. Cu toții la Foto!

Rate this post

Leave a comment