Livio & Roby, Addo și Erik promit show total la LDT6!

29 iulie. Nimeni nu are voie să ignore data asta, căci e data la care Livio & Roby, Addo și Erik vor asigura un Laborator de Techno senzațional în spațiul amenajat la fosta uzină Foto din cartierul Unirii.

Istoria a scos la iveală multe cupluri celebre de artiști care au rezistat de-a lungul timpului.

Pe scena muzicii electronice din România, Livio & Roby reprezintă fără teamă că greșim unul dintre ele.

Roby sau, mai bine spus, Robert Precup, originar din București, alături de Livio, din Râmnicu Vâlcea, au pus bazele uneia dintre perechile de legendă ale muzicii electronice la nivel mondial în urmă cu mai bine de un deceniu, mai exact în 2005, atunci când Livio a decis să se mute în București.

Întreaga lor muzică, de la început și până azi, scoate la suprafață pasiuni pitorești față de tradiții, combinații neobișnuite de sunete și o chimie fantastică între cei doi buni prieteni.

Sâmbătă, 29 iulie, cei doi ne vor arăta de ce sunt în stare după atâția ani de electrizat scenele celor mai importante cluburi și festivaluri de pe întreg mapamondul. Premisele sunt dintre cele mai bune!

Addo este rezidentul AVi cu cea mai vastă experiență și care, după ce ne va fi încântat cu setul său pe scena Pitch de la Electric Castle (joi, de la ora 19.00!), revine la Foto și o face alături de doi dintre cei mai cunoscuți artiști români de muzică electronică, Livio & Roby.

Cel mai recent set al său, înregistrat chiar în clubul AVi, stă mărturie că LDT6 va fi epic!

https://soundcloud.com/addo/addo-avi

Erik crește într-un an cât alții în șapte, iar ascensiunea lui e dovada vie a talentului și a pasiunii puse în serviciul muzicii electronice. Rezidentul AVi completează în mod ideal meniul artistic al unei petreceri pe care o așteptăm cu nerăbdare.

https://soundcloud.com/avimag/erik-club-avi-26-09-2015

De spectacolul de visuals va fi responsabil Japian, care ne-a hipnotizat în fața pupitrului la precedentele ediții ale Laboratorului de Techno.

Nu vă mai rămâne decât să vă procurați brățările de acces, iar sfatul nostru e să vă grăbiți, numărul lor fiind limitat.

Prețul acestora e de 30 de lei în avans, respectiv 40 de lei în seara evenimentului, la intrare, în limita numărului disponibil.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă, 29 iulie, trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau, desigur, să ne trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. Dealtfel, vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de pe Facebook.

În încheiere, așteptăm să ne vedem cu toții la fosta uzină Foto, din Unirii, pe 29 iulie pentru un nou episod al seriei LDT!

 

Rate this post

Leave a comment