Live Stream Premiere @ AVi! Cojoc dă start la weekend!

Continuăm seria live stream-urilor marca Avimag și-n această săptămână, pentru că nu există un mod mai bun de a anunța un weekend spectaculos decât cu techno înainte de techno și techno 🙂

Pentru prima dată live în clubul nostru, Cojoc promite să ne facă seara de joi mai frumoasă, conștienți că vom mai avea de depășit un singur hop până la sfântul sfârșit de săptămână.

Pasionat de muzică de ani buni deja și având la activ prezențe notabile (inclusiv la AVi, el și Resa marcând începutul lui decembrie în clubul nostru) la diverse eventuri prin cluburile mureșene, Luci vă invită să dansați pe ritmurile mixate de el joi, începând cu ora 20.00 și până spre miezul nopții.

Subliniem că setul de joi seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

Și ce antrenament mai bun există înainte de un sfârșit de săptămână doldora cu petreceri decât un dans pe seturile înregistrate la AVi cu sistemul audio Funktion-One în full effect?

Ne pregătim, așadar, pentru o seară lejeră de joi înainte să ne destrăbălăm pe ringul de dans din AVi cu Paul Agripa și Gabril vineri noapte sau cu Lowkodi, Brody & Panda sâmbătă (revenim cu detalii!). Desigur, nu ne va mira prea tare nici dacă veți face o scurtă deplasare până în capitală, unde Erik al nostru va mixa alături de Ali Nasser și The Martinez Brothers la Kristal Club. Orice-ați face, distracția e garantată pentru toată lumea.

Un lucru e cert: petrecem cum se cuvine weekend-ul ăsta!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment