Live Stream cu Addo în așteptarea cumpenei dintre ani. Te așteptăm joi la AVi!

Ultimul Live Stream programat pentru acest an va avea loc joi, începând cu ora 20:00, la AVi, avându-l la pupitru pe Addo, cel care ne-a făcut Crăciunul frumos alături de Priku în weekendul tocmai încheiat.

Ce preambul mai potrivit ne puteam imagina pentru petrecerea de Revelion decât o întâlnire cu prietenii, un pahar de vin și un dans lejer în clubul nostru?

Rezidentul nostru tocmai a încheiat un tur de forță cu Priku, acasă, urmat de băieții de la ABC, la Arad, în noaptea de Crăciun. Se întoarce acasă încărcat cu energii pozitive acumulate de la fanii care a dansat fericit în fața lui timp de câteva nopți și abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul din AVi de joi seară.

Joi, așadar, cu începere de la ora 20:00, Addo e gata să ne facă să dansăm în așteptarea nopții dintre ani, pe care ne-o vom petrece tot la AVi, dar în compania lui Vid și Macarie.

Setul de joi seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

În plus, ca de fiecare dată, accesul membrilor comunitățiui de Facebook Avimag la eveniment va fi gratuit, așadar vă așteptăm în numpăr cât mai mare la AVi pentru o seară lejeră de joi, cu muzică bună, prieteni și atmosferă cum numai la AVi mai găsești.

https://soundcloud.com/resa1801/resa-addo-club-avi-16112017

Ți-ai făcut planurile pentru noaptea de Revelion? Vid și Macarie vor pune muzică la AVi la cumpăna dintre ani, într-unul din cele mai spectaculoase eventuri organizate de Avimag în acest sfârșit de ani.

Noi știm deja că va fi un party demn de a fi votat în sondajul de pe grupul de Facebook Avimag, aici (suntem curioși la care petrecere Avimag te-ai simțit cel mai bine în 2017!).

140 de lei îți asigurea atât accesul la petrecerea de la cumpăna dintre ani, dar și băutură cât cuprinde, fiind open bar.

Pentru detalii legate de înscrierile la petrecerea de Revelion, sunteți invitați să luați legătura cu Daniel Scurtu, reprezentantul nostru de PR, pe Facebook sau la telefon: ‭+40 (752) 076 577.

Subliniem că pachetul include acces la petrecere și open bar, iar înscrierile costă 140 de lei de persoană.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment