Liber la graffiti-uri în Uzină! Sâmbătă ne petrecem ziua la Foto!

Sâmbătă de la ora 12:00 ne bucurăm împreună de o zi frumoasă de început de toamnă la Uzina Foto, în cadrul celei de-a treia Avimag Daytime Session!

Muzică bună oferită live de DJii rezidenți ai clubului AVi, relaxare alături de cei dragi, bună dispoziție, băuturi răcoritoare și fresh-uri vor reprezenta elementele cheie ale întregii zile petrecute în cartierul Unirii, la umbra batranilor copaci din curtea uzinei.

Să nu vă faceți griji legat de mâncare, întrucât prietenii noștri de la “Le Camion Délicieux” vor fi prezenți la Uzina Foto cu cele mai gustoase sandwich-uri pe care le-ați mâncat în ultima vreme, garantat.

Nu ne oprim aici! Pentru că noi, la Avimag, apreciem cultura urbană – acesta fiind dealtfel unul din principalele motive pentru care promovăm artiști locali și, în general. scena underground electronică românească, dar cu un accent pus pe demograficul mureșean – am considerat oportună atragerea a cât mai multor artiști urbani locali la Foto.

Acestora le-am permis să se manifeste pe plan artistic și să își autopromoveze propriul talent în fața sutelor de tineri de toate vârstele care trec pragul uzinei săptămânal.

După muzică, visuals, film sau gastronomie, a venit timpul ca graffiti-ul să fie bine reprezentat la Foto prin intermediul vostru, al artiștilor grafferi din Târgu-Mureș și nu numai. Tocmai din acest motiv îi invităm pe toți cei talentați în ale graffiti-ului la Avimag Daytime Session 3, sâmbătă, pentru a-și pune în valoare talentul pe zidurile halei fostei uzine Foto.

Iată și dimensiunea pereților ce intră în proiect:

Perete 1= 5,50m/2,20m
Perete 2= 4,80m/2,20m
Peretele din spatele pupitrului de DJ= 8,70 m/3m

Cei ce vor să ne decoreze zidurile vor beneficia de vopsele și alte produse necesare procesului artistic din partea noastră.

Chiar vrem să facem ceva frumos împreună și știm că în Târgu-Mureș vom găsi talentul pe care îl căutam pentru un rezultat final de excepție.

Vă invităm pe toți la Foto pentru a vă înscrie în lista artiștilor care ne vor decora zidurile și pentru a cunoaște mai bine spațiul disponibil. Ne găsiți la Foto oricând între orele 12:00 și 18:00!

Accesul la Daytime Session costă 10 lei, la intrarea în uzină. Detalii găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi și Uzina Foto sunt spații cu circuit închis, dedicate strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca Avimag echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment