Let There Be House pe 9 Iunie la Uzina Foto [Day & Night event]

Vă invităm să vă alăturați nouă în data de 9 Iunie la un eveniment muzical deosebit care va avea loc la Uzina Foto din Târgu Mureș. “Let There Be House” este numele acestui eveniment, care va oferi o seară plină de muzică și distracție alături de artiști talentați și pasionați.

De la ora 18:00, vă așteptăm în curtea Uzinei Foto, unde atmosfera se va umple de beat-uri și vibe-uri house. Artiștii Dannilov, Dodo, Brody & Dr. Panda, MIU, Missile și Melak vor fi cei responsabili de crearea unei atmosfere unice și de energizarea publicului cu seturile lor captivante.

Programul este:

In curtea:
Brody & Dr. Panda
18:00 – 21:00

Miu 21:00 – 23:00

In interior:
Dodo
23:00 – 01:00

Melak
01:00 – 03:00

Missile
03:00 – 05:00

Dannilov
05:00 – end

După ora 23:00, petrecerea va continua în interiorul Uzinei Foto, unde veți fi înconjurați de sunete electronice de calitate și de vizuale care va da  viață spațiului. Vă garantăm o noapte memorabilă, alături de prieteni și o comunitate pasionată de muzica house.

Biletele în avans pot fi achiziționate la prețul de 30 lei, iar în ziua evenimentului vor costa 50 lei. Pentru a vă asigura locul, puteți cumpăra biletele de pe platforma LiveTickets.ro.

Nu ratați ocazia de a fi parte dintr-un eveniment de neuitat, în care muzica și energia se vor îmbina într-un mod magic. Vă așteptăm cu brațele deschise la “Let There Be House” în curtea și în interiorul Uzinei Foto din Târgu Mureș. Să petrecem împreună!

Rate this post

Leave a comment