Lecție de cultură muzicală underground cu Addo și Vid, la AVi

Evenimentul cu caracter muzical și cultural, avându-i în prim plan pe Vid și pe Addo va avea loc vineri, cu începere de la orele 23.00, la AVi. Dealtfel, la AVi vor avea loc trei zile piperate cu manifestări culturale: lecții și demonstrații de mixing, expoziții de fotografie etc.

Trei zile pline cu manifestări culturale îi așteaptă pe fanii muzicii techno, la AVi. Începoând de joi, când studenții vor fi așteptați la Techno Student Night. Evenimentul de joi îi va avea la pupitru pe Erik și Scopter, duo-ul infernal care va mixa încă de la orele 20:00. Manifestarea va fi transmisa printr-un Live Steam pe canalul de Youtube AVimag, iar accesul membrilor grupului AVi, precum și al studenților (pe baza carnetului de student) va fi gratuit!

VID_aka_Egal_3_TZINAH_FAMILY_02vid

Vineri am pregătit o veritabilă lecție de underground techno românesc, cu Addo și Vid la catedră. Cunoscut pentru numeroase piese care au făcut furor la festivalurile de profil, Vid se va afla pentru prima dată în fața publicului cunoscător, din AVi.

Vid aka Egal3 este unul dintre artizanii noului val de techno underground românesc, acesta înregistrând o evoluție constantă de la începuturi și până în prezent, fiind astfel apreciat atât în țară, cât și în afara ei.

Combinația de microhouse și minimal tipică lui îi conferă originalitate și îiu definește stilul propriu, iar acest lucru îl diferențiază față de majoritatea artiștilor români de underground techno.

www.fb.com/Vidpage
www.soundcloud.com/vids

Addo, rezidentul AVi, este unul dintre cei mai importanți artiști de muzică electronică din Târgu-Mureș, un ambasador al culturii muzicale underground și cel despre care cunoscătorii spun fără teamă să se înșele că ”nu dă niciodată greș”. Așteptăm, deci, să dea recital și vineri.

Weekendul educativ nu se încheie aici, mureșenii care vor să învețe de la profesioniști tainele muzicii techno având posibilitatea să o facă direct de la Resa și iON, care pregătesc o serată de neuitat pentru un sfârșit epic de săptămână.

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/visand-cu-ochii-deschisi

Brățările primite pentru eveniment  vor fi valabile și pentru cel de saptamana viitoare, astfel că vă sfătuim să nu renunțați la ele și să ne vedem în aceeași locație. 

Rate this post

Leave a comment