Laboratorul de Techno x Spatiu Tehnic București [20 Ianuarie]

Ne mai desparte foarte puțin timp până când primul nostru eveniment, “Laboratorul de Techno” (LDT) va avea loc in Spațiu Tehnic din București.

Ada Kaleh, Addo, Lowkodi, Luca si Sunet vor pune muzică pentru fanii muzicii electronice pe 20 Ianuarie incepand cu ora 22:00 timp de 12 ore.

 


Ada Kaleh este un bijutier muzical, un vizionar în ale techno-ului și, nu în ultimul rând, un magician al vynil-urilor și al sunetelor, care se face vinovat, daca ni se permite expresia, de unele dintre cele mai fascinante aventuri muzicale trăite la AVi, la Uzina Foto sau, practic, oriunde l-am prins în spatele mixerului.

 

Addo este unul dintre cei mai apreciați DJ din Târgu Mureș. Anii săi de experiență și stilul unic de a surprinde vibrația mulțimii și de a-și amplifica energia cu muzică bună constantă nu au putut trece neobservate. Un adevărat cunoscător al muzicii, Addo a participat la numeroase festivaluri și evenimente de-a lungul carierei sale, precum Electric Castle, Awake, Delahoya, Get Out Festival, Sunspot, pentru a numi câteva, alături de unul dintre cele mai mari nume ale techno-ului românesc, precum Barac, Priku. , Herodot, Ada Kaleh, Sepp, Tulbure, Arapu, Livio&Roby și mulți alții.

Dacă ne întrebați, credem că Lowkodi s-a născut ca DJ și stilul său reflectă pasiunea sa unică pentru muzică. El poate face pe oricine să danseze ore întregi, uitând de minute, ore, zile sau nopți. Selecția sa muzicală este în afara lanțului, iar modul în care mixează ne dă motive să credem că este în afara acestei lumi.

https://youtu.be/8otTV3qHujY

 

 

Luca este pasionat când vine vorba de muzică și distracție. Este unul dintre oamenii din spatele UNUM România și gustul său muzical este larg fiind inspirat de un spectru larg de genuri, de la hip-hop, trip-hop, house, techno, minimal, până la breakbeat, electro și lista poate continua.

 

 

Sunet este cel mai nou membru al echipei Avimag, tânăr, entuziast și pur și simplu îndrăgostit de scena muzicii electronice underground, cu un potential fantastic si un talent în ceea ce înseamnă producția muzicală.

 

Timetablelul este urmatorul:

22 – 00 Sunet
00 – 02 Addo
02 – 05 Ada Kaleh
05 – 07 Lowkodi
07 – 10 Luca

Biletele au fost puse deja în vânzare. Formularul de cumpărare al biletelor îl găsiți mai jos sau pe LiveTickets.ro, acestea fiind 35 ron + taxe până în 19 Ianuarie. În ziua evenimentului biletul va fi de 45 ron + taxe, iar  după ora 05:00 pretul va fi de 25 ron, in limita locurilor disponibile, evident.

REGULI ACCES

⫸ Accesul în locație se va face începand cu ora 22:00.
⫸ Validarea biletelor online se va face până în ora 02:00 AM, după va fi necesară achiziționarea unui nou bilet.
⫸ Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani!
⫸ Pentru a asigura o desfășurare cât mai bună a evenimentului, numarul de pass-uri este limitat.
⫸ Va rugăm să aveți un act de identitate asupra voastră.
……………………………………………………

Locație: Tehnic, Soseaua Mihai Bravu 223, Bucharest.

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
❖ Parteneri & Sponsori: REEA ∎ em2.ro ∎ Milothemes ∎ mysign.ro ∎ Republic Production ∎
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
Rate this post

Leave a comment