Numărăm zilele până la LDT17! Vineri dansăm cu SIT, Mera și iON la Foto!

E luni și parcă de mult timp nu am așteptat să treacă săptămâna mai repede decât ne dorim acum. Și asta pentru că am intrat bine de tot în febra premergătoare Laboratorului de Techno de vineri, un nou bun prilej pentru fanii muzicii techno din Târgu-Mureș și nu numai să se distreze pe cinste în spațiul special amenajat din fosta uzină Foto din cartierul Unirii.

Pentru prima dată în spatele pupitrului Avimag, Cristi Cons și Vlad Caia (aka SIT n.red.) ne vor oferi un spectacol muzical ca la carte, vorba englezulului, ”just what the doctor prescribed!”, fiind asistați de Mera și iON, începând cu ora 23:00 și până sâmbătă dimineață.

Suntem foarte entuziasmați de prezența acestor artiști ai platanelor la Foto, cel de-al 17-lea episod din seria Laboratoarelor de Techno anunțându-se deja epic.

SIT înseamnă mai mult decât doi prieteni uniți de aceeași pasiune pentru muzica electronică. SIT înseamnă o stare de spirit pe care dansul și muzica o îmbrățișează cu ocazia fiecărui set.

Indiferent dacă vorbim despre Sunwaves, Dor de Munte, Neversea sau festivaluri internaționale de techno/minimal, băieții au impresionat de fiecare dată, încă de la început.

Mera și iON sunt obișnuiți cu atmosfera fabuloasă creată de voi la Foto și abia așteaptă să ia loc în spatele deck-ului ca să ne încânte cu muzică bună în cel mai pur stil caracteristic. iON nu face niciodată rabat de la calitate și tocmai din acest motiv avem încredere că vom petrece ore întregi de dans pe ritmurile lui. Nu vor lipsi, ca de fiecare dată, dealtfel, barul plin cu băuturi alcoolice și răcoritoare, spectacolul de visuals și, logic, bucuria dansului pe techno ”d-ăla bun”.

V-ați asigurat că aveți acces la LDT17? Biletele necesare susținerii evenimentului se găsesc deja pe livetickets.ro.

Acestea pot fi achiziționate cu 40 de lei începând de azi, urmând ca în seara de 27 septembrie biletele la poartă să coste 50 de lei, dar în limita spațiului disponibil. Sfatul nostru e să vă achiziționați pass-ul în avans, ca să nu riscați să rămâneți afară.

Rate this post

Leave a comment