Lansează-te! Tinerii artiștii locali sunt așteptați la Electric Castle!

Vrei să îți faci un nume în muzica românească, indiferent de stilul abordat? Electric Castle continuă și în acest an concursul Own the stage, care le oferă șansa să evolueze pe scenele festivalului în perioada 17-21 iulie.

Tinerii artiști pot astfel să se lanseze în industria muzicală, având în CV participarea la cel mai important festival muzical organizat în țara noastră.

După ce, anul trecut, 4 trupe și 10 DJs au avut ocazia întâlnirii cu publicul de festival, anul acesta Electric Castle a rezervat 5 locuri pentru trupe și 8 pentru DJs aflați la început de carieră.

Câștigătorii vor avea șansa să cânte în fața unui public de zeci de mii de viitori fani veniți să urmărească concertele Florence+The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm, Thirty Seconds to Mars, Bring Me The Horizon și ale celorlalți artiști consacrați deja anunțați în line-up-ul Electric Castle 2019.

Trupele se pot înscrie până pe 4 iunie, iar DJ-ii care vor să se înscrie în concurs pot face acest lucru până în data de 11 iunie, pe site-ul Electric Castle sau pe pagina de Facebook a festivalului. Trupele trebuie să încarce pe site o înregistrare a unei piese originale, creație proprie.

Dacă ești un tânăr DJ și dorești să te impui pe scena muzicală, trebuie să faci un mix cu durata minimă de 30 de minute, ce va fi încărcat pe Mixcloud. Doar seturile care vor avea minim 150 de ascultători vor intra în selecția finală.

Un juriu de specialitate – format din reprezentanți ai Electric Castle și ai industriei muzicale – va alege cele mai reușite creații, iar aprecierilor acestora li se vor adăuga și voturile exprimate de public în mediul online.

În finala competiției vor intra 8 trupe sau artiști, care vor fi invitați la un showcase organizat, pe 12 iunie, la București, în clubul Control. În urma finalei, vor fi aleși 5 câștigători care vor fi prezenți pe scenele festivalului în luna iulie. DJ-ii câștigători vor fi anunțați în data de 13 iunie.

Toate detaliile legate de noua ediție „Own The Stage” sunt publicate pe site-ul festivalului, aici.

Rate this post

Leave a comment