Laboratorul de Techno revine la Uzina Foto cu un lineup de excepție

Amatorii de muzică electronică sunt așteptați să se alăture unei seri electrizante la Uzina Foto în data de 20 octombrie 2023, când Laboratorul de Techno revine cu un eveniment de neratat. Această seară specială va fi condusă de artiști de top, inclusiv Crihan, un artist originar din Târgu Mureș, cunoscut și apreciat la nivel internațional.

Crihan, un muzician cu rădăcini în Târgu Mureș, a reușit să-și facă cunoscut numele pe scena muzicii electronice. Cu seturile sale captivante și inovatoare, a ajuns să performeze la cele mai prestigioase evenimente și festivaluri, demonstrându-și calitățile artistice în toata țara și nu numai.

Pe lângă Crihan, evenimentul va aduce în prim plan doi artiști locali extrem de talentați, Addo și Nichi, care vor completa lineup-ul și vor aduce o notă unică de originalitate și energie. Acești artiști locali au contribuit la dezvoltarea scenei de muzică electronică din Târgu Mureș și vor oferi publicului o experiență muzicală de neuitat.

Biletele pentru acest eveniment special pot fi achiziționate în avans la prețul de 35 de lei pe platforma livetickets.ro, oferind astfel o oportunitate excelentă pentru pasionații de muzică techno de a se bucura de această noapte magică la un preț accesibil. În ziua evenimentului, prețul biletelor va fi de 45 de lei, așa că nu rata șansa de a participa la un eveniment de calitate la Uzina Foto.

Puteti achizitiona biletul din tabelul de mai jos ↓

Vineri, 20 octombrie, Uzina Foto devine epicentrul muzicii techno, aducând împreună artiști de top și entuziaști ai genului pentru o noapte de dans și distracție fără limite. Vino și alătură-te acestei experiențe unice în Târgu Mureș.

4.2/5 - (5 votes)

Leave a comment