Laboratorul de Techno aduce experiența Supersanity cu Ada Kaleh în Târgu Mureș

Târgu Mureș se pregătește să găzduiască un eveniment de neuitat în lumea muzicii techno. În data de 14 iulie, Laboratorul de Techno aduce în oraș un line-up impresionant de artiști, cu Ada Kaleh în centrul atenției și noul său proiect, Supersanity.

Experiența Supersanity s-a născut dintr-o trăire intensă, o apropiere de moarte în urma experienței din anul trecut. Weekend-ul care a coincis cu acea petrecere a dus artistul într-o secție de terapie intensivă, iar din această confruntare cu limitele vieții a apărut o transpunere muzicală a acelor momente.

Proiectul Supersanity se concentrează pe techno hipnotic și organic, promițând să transporte publicul printr-o călătorie muzicală intensă și captivantă. Ada Kaleh și noul său proiect vor crea o atmosferă unică, care va încânta și va captiva audiența.

Alături de Ada Kaleh, doi artiști locali, Resa și Boda, vor completa line-up-ul evenimentului. Aceștia aduc o energie specifică și un sound aparte, contribuind la o seară memorabilă pentru iubitorii de muzică electronică din Târgu Mureș.

În plus, echipa Waha vine în întâmpinarea mureșenilor cu o ofertă specială de bilete. Acestea pot fi achiziționate la prețul promoțional de 700 de lei și pot fi plătite în numerar la intrarea în locație. Este o oportunitate unică pentru pasionații de muzică techno de a se bucura de un eveniment de calitate la prețuri accesibile.

Mai multe detalii despre festivalul Waha regăsiți pe WahaFestival.ro

Laboratorul de Techno din 14 iulie promite să fie un eveniment care va captiva inimile și sufletele participanților. Cu o combinație de artiști de talie internațională și locală, această petrecere se anunță a fi una memorabilă pentru iubitorii de muzică electronică din Târgu Mureș. Așadar, pregătiți inimile deschise și picioarele dornice să rupă ringul de dans într-o noapte plină de magie și experiențe muzicale de neuitat.

Biletele se pot achizitiona in avans din tabelul de mai jos sau de pe LiveTickets.ro

Mai jos regăsiți imagini de la cel mai recent event LDT.

Rate this post

Leave a comment