Laboratorul de Techno – episodul 8! Ne distrăm la Uzină cu Ada Kaleh, Bread & Butter, Addo și Scopter!

V-am pregătit ceva foarte, foarte frumos, dragi fani mureșeni ai techno-ului! Cea mai spectaculoasă petrecere organizată an de an la Târgu-Mureș, pe timp de vară, se întoarce – mai puternică decât oricând – cu un lineup spectaculos, în locația de care ne-am atașat atât de tare, fosta Uzină Foto din cartierul Unirii. 

Astfel, în data de 15 iunie, începând cu ora 23:00, toți fanii muzicii electronice underground din oraș și nu numai sunt așteptați cu mic, cu mare, la Uzină.

Acolo, vom petrece mult și bine în compania lui Ada Kaleh, Bread & Butter, Addo și Scopter.

Știți ce înseamnă asta, da? Dansăm non-stop și nu ne oprește nimeni și nimic la episodul 8 al Laboratorului de Techno!

Ada Kaleh este mai mult decât un DJ/producător la care ținem și pe care îl apreciem pentru creativitatea sa și modul în care mixează, dar a devenit un bun prieten al Avimag, ca urmare a faptului că am petrecut clipe memorabile cu el încă din ziua întâi, fiind unul dintre artiștii care ne-a surprins plăcut de fiecare dată când a pus muzică la AVi sau la Uzină, în ciuda faptului că noi am ridicat ștacheta din ce în ce mai sus mereu.

Cel mai recent EP al său, ”Nedesluș…it în amurg”, este disponibil pe decks.de pe vynil. Detalii aici

Când ești un artist desăvârșit e normal să ai un delivery perfect, iar Iulian se pricepe de minune la asta. Cu cine face echipă excelentă Ada Kaleh? Cu Addo, normal, cel mai iubit dintre rezidenții noștri! Nu ne ajung degetele de la o mână pentru a număra prezențele celor doi împreună în spatele pupitrului nostru și suntem nerăbdători să vină odată ziua cea mare! 

Bread and Butter, membru marcant al crew-ului ABC, revine la Târgu-Mureș pentru a ne arăta cum se distrează lumea din Arad.

Nu am uitat petrecerile de la AVi cu el în prim plan, alături de ceilalți băieți de la ABC, nici nu aveam cum să o facem, pentru că băieții știu meserie!

Bread and Butter promite show total la Uzină pentru toți cei prezenți la LDT8, în stilul caracteristic.

Scopter întregește rețeta artistică a LDT8, el fiind responsabil de unele dintre cele mai bune seturi transmise live publicului de la AVi și Foto deopotrivă.

Evident, vom reveni cu detalii pe măsură ce ne vom apropia de data de 15 iunie, însă e foarte important să știți că biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul livetickets.ro.

Biletele costă 25 de lei până vineri, 1 iunie și 35 de lei după această dată, respectiv 40 de lei în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Laborator.

Detalii vă sunt puse la dispoziție inclusiv pe event-ul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/breadtothebutter/gri

 

 

Rate this post

Leave a comment