Laboratorul de Techno cu Los Bastoneros, Karak si Lowkodi

Vă invităm la un eveniment de excepție, “Laboratorul de Techno”, care va avea loc în data de 16 Iunie, la Uzina Foto din Târgu Mureș. Suntem încântați să avem ca invitați acești artiști de top din industria muzicii electronice: Los bastoneros, Karak și Lowkodi.

Cu un sound distinct și abilități de mixaj deosebite, Los bastoneros vor crea o atmosferă hipnotică și vor purta publicul într-o călătorie sonoră unică.Karak va aduce stilul lui eclectic combinând laturi diferite de sunete dintr-un spectru larg al paletei muzicii electronice de dans cu o energie copleșitoare. Lowkodi, unul dintre cei mai talentați DJ locali, va adăuga un touch special evenimentului cu selecțiile sale eclatante și abilitatea de a conecta cu publicul.

Uzina Foto, cunoscută pentru atmosfera sa industrială și vibe-ul său unic, este locul ideal pentru a vă bucura de muzica techno de calitate și de experiențe neconvenționale. Aici, sunetele pulsante ale muzicii electronice vor prinde viață, iar energia și entuziasmul vor fi la cote maxime.

Asigurați-vă că sunteți acolo pe data de 16 Iunie pentru a fi martorii unui eveniment muzical de excepție. Biletele sunt disponibile în avans și pot fi achiziționate online sau direct la locație. Vă așteptăm cu nerăbdare să dansăm și să ne bucurăm de “Laboratorul de Techno” alături de Los bastoneros, Karak și Lowkodi la Uzina Foto din Târgu Mureș!

Rate this post

Leave a comment