Laboratorul de Techno cu Janeret, Alexandra si Lowkodi

24 Iunie este data ce marchează începerea sezonului petrecerilor L.D.T  organizate de Avimag în aer liber și în interiorul fostei uzine Foto.

Dupa doi de pauză în care am avut restricții din cauza pandemiei, L.D.T revine cu o serie de evenimente pe care îi va avea în prin plan pe următorii artiști: Addo,  Ada kaleh, Alexandra, Arapu, Barac, Cabanne, Cally, Crihan, iON, Janeret, Jay Bliss, Lowkodi, Macarie, Mihai Pol, Priku si multi altii care urmează sa fie confirmați.

Pe data de 24 Iunie îi vom avea in spatele pupitrului pe Janeret (Yoyaku), Alexandra (Sunrise) si Lowkodi (AVi).

Mickael Jeanneret este unul dintre cei mai talentati DJ si producatorii francezi care face parte din cunoscutul labelul Yoyaku din Paris.  Janeret pune muzică în mod regulat prin Europa, dar a fost în turnee și prin Japonia, Australia și America. Este recunoscut pentru seturile sale energice care încorporează house și break-uri minimale.

Mai multe despre Janeret citește aici.

Alexandra aduce in rosterul agentiei Sunrise, dominat pana de curand de baieti, acel impuls feminin, rafinat, dar energic. Indragostita de vinyluri, inspirandu-se din diferite stiluri de muzica, artisti, arte sau alte placeri ale vietii – de la Zip la Herbert, de la [a:rpia:r] la jazz, de la Jim Jarmusch la tequila, Alexandra nu doreste sa isi eticheteze stilul sub anumite genuri muzicale.

 

Lowkodi este tânărul nostru rezident, cu un potențial fantastic, își face încet, dar sigur, un nume pe scena underground românească, iar in seara de 24 Iunie, cu siguranță va face senzație în spatele pupitrului.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro. si ne dorim să facem sold out pentru evenimentul L.D.T.  Cei care nu își  vor cumpara bilete din timp si vor sa iasa la o seara de socializare o pot face doar în curtea fostei uzine, accesul fiind gratuit, iar in interior, la petrecere, accesul fiind contra cost, in limita numarului disponibil conform normelor ce tin de siguranta ISU.

!! REGULI !!

🔞Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani!

Nu este permis fumatul 🚭 în interior, introducerea de băuturi alcoolice sau răcoritoare, nu este tolerată deținerea de droguri ilegale ❌, și nu este permisă părăsirea evenimentului cu sticle de vin, bere, pahare, scrumiere etc.

Pentru cei care nu ati fost inca la locatia noastră din Târgu-Mureș, regasiti mai imagini aicila galeria de poze de pe pagina noastra de facebook.

Rate this post

Leave a comment