Laboratorul de Techno continuă cu Priku! Pe 23 august dansăm cu drag și spor!

A spune că ne-am simțit excelent vineri seară alături de cei aproape o mie de fani ai muzicii electronice care au umplut vineri Uzina Foto și au creat o atmosferă senzațională întreaga noapte, până aproape de orele amiezii. B2B-ul lui Cap cu Suciu a fost continuat dimineața de cel dintre Lowkodi și Vygo, iar noi nu aveam chef să ne oprim.

Date fiind condițiile, am decis să grăbim cât mai tare următorul Laborator de Techno, pentru că e prea frumos cu voi, la Foto!

23 August, o dată care trezea sentimente contradictorii pe vremea comunismului, se potrivește ca o mănușă pentru o petrecere spectaculoasă, găzduită de o fostă uzină, glorioasă pe vremea lui Ceaușescu.

Și pentru că știm cât de mult vă place de el, îl aducem în spatele pupitrului pe Priku, unul dintre cei mai buni și mai apreciați DJ și producători de ”Romanian-electronica”.

Pe 23 nu aveți voie să vă faceți alte planuri, mai ales că Nemeș și Cojoc completează lineup-ul senzațional al celui de-al 16-lea Laborator de Techno.

Biletele au fost deja puse în vânzare online, pe livetickets.ro.

În primă instanță, acestea vor putea fi achiziționate cu 30 de lei, urmând ca săptămâna viitoare acestea să coste 40 de lei.

În seara de 23 August, accesul la Foto va costa 50 de lei, urmând să fie disponibile și bilete la fața locurlui, dar în limita spațiului disponibil.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici, unde vă invităm să vă arătați disponibilitatea, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații legate de LDT#16.

Ne revedem, deci, cu toții la Foto, ca să dansăm cu nemiluita pe ritmurile lui Priku, cel care ne-a fost alături încă din primul an de LDT și, iată, nu face excepție nici în 2019. Deja știm că va fi epic!

❖ : REEA ∎ Milothemes ∎ eeatingh.ro ∎ Peroni Nastro Azzurro ∎ Adonis Travel ∎

❖ : LiveTickets ∎ Out In Mures ∎ Praetorian Guard ∎ BBimage.ro ∎ Kiss FM ∎

Rate this post

Leave a comment