Pe 2 septembrie Târgu-Mureșul petrece din nou la Laboratorul de Techno 3

A venit momentul mult asteptat la Uzina Foto Târgu-Mureș

Priku ➞ [a:rpia:r]

Revine la Târgu-Mureș după ce în urmă cu doar câteva luni bubuia din temelii AVi-ul cu sunetele sale complex ordonate astfel încât să alcătuiască ode pentru celor mai intense trăire omenești. Este unul dintre cei mai buni DJ și producători români la ora actuală, îl întâlnim la cele mai importante eventuri și ne dorim să-l adoptăm, pentru că muzica lui oricum ne face să ne simțim ca acasă. ”Acasă” fiind un sentiment, nu un loc.

https://soundcloud.com/priku_ro


Mihigh ➞ MRR / Club Midi

Asemeni lui Priku, Mihigh face parte și el din familia Sunrise și impresionează de ani buni ca rezident al clubului Midi. Și pentru că a fi DJ și producător merg mână în mână, acesta a creat Midi Records România, propriul său label, care îi permite să se joace liber cu tot ce înseamnă imaginație, iubire pentru techno și suflet. După un B2B spectaculos cu Priku în iulie, la Midi, Mihigh promite un show de zile mari alături de bunul său prieten, de data asta la Foto.

 

https://soundcloud.com/mihigh

 

Erik ➞ AVi

Rezidentul nostru, din ce în ce mai tare apreciat și ascultat, abia așteaptă să ne încânte și în această ediție a Laboratorului de Techno, după ce a făcut o treabă atât de bună, alături de Addo, la precedenda întâlnire cu publicul mureșean. Nu-i de mirare că îi vedem numele pe tot mai multe afișe, evoluția lui e constantă și statutul de portdrapel al Muresului in ceea ce priveste techno-ul incepe sa-i priasca de minune.

 

https://soundcloud.com/fuloperik

Achizitionarea bratarilor  de acces si participarea la event echivaleaza cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioara.

facebook-event4

 ❗ Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis ❗
Vă recomandăm să aveţi un act de identitate asupra dumneavoastră.

Lab 3

Rate this post

Leave a comment