Laboratorul de Techno 3 sau de ce iubim diminețile cu Priku

Se apropie miezul nopții, piesele puse de Erik bubuie din sistemul Funktion-One amenajat la etajul fostei uzine Foto din cartierul Unirii, lumea începe să se adune și să umple, ușor ușor, spațiul alocat dansului.
Totul e roșu, asemeni afișului tipic LDT, inclusiv visualsurile (excelente, dealtfel, sau – mai bine spus – așa cum ar trebui ele să fie la un astfel de party… tripante!). Peste 500 de persoane zâmbind, dansând, bucurându-se de techno și așteptând cu nerăbdare ca primele ore ale dimineții să le aducă inimitabila senzație că e cu adevărat weekend și că se pot simți bine ore întregi în continuare.
Mihigh scutură din temelii fosta uzină, de zici că suntem la Berlin și se demolează zidul. Urmează Priku. Unul dintre cei mai buni din țară, fără nicio discuție. Dacă n-ai ieșit din Târgu-Mureș, oricum l-ai prins la AVi sau pe fosta Insulă a Partidului. Iar acum e gata să ne încânte urechile în cartier, printre blocurile din Unirii.
Au trecut deja șase ore? Priku e de pe altă planetă, ne face să nu mai avem noțiunea timpului. Când au trecut orele alea? Hopa, e zi afară? Când a răsărit soarele?

A fost ultimul Laborator de Techno din acest an. Episodul al patrulea va avea loc în 2017, dar ce rămas bun ne-am luat cu toții de la noul loc de joacă al techno headsilor din Târgu-Mureș și, îndraznim sa spunem, din orasele apropiate. Cu Priku, unul dintre cei mai buni.

Ce să facem? Mergem la after, la AVi. E Resa la datorie, pune muzică până după-masă. Că doar e sâmbătă, e septembrie și viața e frumoasă.

Dar nu e gata, ci abia acum începe! Ne vedem vineri,  începând cu orele 18.00. Paul K și Nu Zău vor semna Live Stream-ul pe canalul de Youtube AVimag la Privo Terrace, iar distracția se va muta în clubul AVi după orele 23.00, capacitatea fiind de 80 persoane (conform normelor ISU ).
Începe sezonul amintirilor în cel mai tare club din Târgu-Mureș, căci, nu-i așa, e septembrie și viața e frumoasă.

Le mulțumim partenerilor si sponsorilor de la REEA, J’ai Bistrot, Hotel Privo, Hotel Concordia, Kiss FM, MiLo , Out in Mureș , MilothemesZi de Zi si Azomures care au avut grijă ca Laboratorul de Techno să fie unul pe care nu-l vom uita prea curând!

Mai multe fotografii pe Facebook


 Rate this post

Leave a comment