Laboratorul de Techno 2 ­ Mureșul petrece toată noaptea!

După experimentul reușit la jumătatea lui iunie, era timpul ca iubitorii techno­ului din Târgu-Mureș să se bucure de o nouă rundă de muzică electronică de calitate.A fost seara B2B­urilor unora dintre cei mai buni DJ pe plan local, iar sutele de participanți care s-
au înghesuit la parterul fostei Uzine Foto din cartierul Unirii au avut parte de ore întregi de bijuterii muzicale de excepție.

Resa și Scopter până în jurul orei 3.00, urmați de Addo și Erik, au asigurat baza unei nopți epice în inima cartierului Unirii, nelipsind desele momente în care cei prezenți au aplaudat la scenă deschisă piesele pregătite de către cei patru artiști mureșeni ai platanelor.

Faptul că eventul a fost organizat la parterul fostei uzine a fost o alegere inspirată, întrucât astfel publicul a fost prezent mult mai compact în apropierea spațiului de dans, mult mai vast de data aceasta comparativ cu primul Laborator, organizat în 17 iunie.
Nu a fost o priveliște ieșită din comun aceea a tinerilor care dansau în aer liber, profitând de faptul că muzica se auzea fără probleme chiar și afară.

Spectacolul de visuals a reprezentat o bilă roșie pentru organizatori, care astfel au reușit să creeze o atmosferă de vis într­un spațiu rugged, cum este Foto Unirii.

Și în condițiile în care cele mai plăcute momente la o petrecere de techno sunt cele de după răsăritul soarelui, Erik și Addo le-­au făcut pe plac celor prezenți, oferindu-­le amintiri de neuitat la lumina soarelui fanilor prezenți în număr mare la petrecere.

Următorul episod al seriei de petreceri organizate la Foto va fi difuzat în data de 2 septembrie.

Prezența e obligatorie!

Mai multe fotografii pe Facebook
Rate this post

Leave a comment