Laboratorul de Techno se apropie. Ne vedem cu toții vineri la Foto!

Doar câteva zile ne mai despart până la cea de-a 19-a ediție a Laboratorului de Techno, party găzduit de fosta uzină Foto din cartierul Unirii.

De data aceasta vom dansa pe ritmurile lui Vid, Saboar și Vlad Bretan, în spațiul inaugurat cu ocazia petrecerii de majorat, adică a celei cu numărul 18, ca urmare a feedback-ului pozitiv primit din partea voastră.

Vid este unul dintre artiștii alături de care am petrecut unele dintre nopțile cele mai de pomină, iar acest lucru a rezultat în EP-ul AVi001, primul produs discografic lansat și produs sub egida Avimag.

Ne bucură nespus revenirea sa la pupitrul fostei Uzine, la fel cum salutăm prezența lui Saboar și Vlad Bretan, responsabili cu punerea în mișcare a fanilor muzicii electronice underground care ne vor onora cu prezența vineri, 29 noiembrie. 

De mult așteptam să-i avem alături pe cei trei artiști, aceștia fiind invitați la Foto ca urmare a solicitărilor voastre.

https://soundcloud.com/vlad-bretan/soul-ii-soul-our-time-has-come-bretan-edit

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro, aici, iar detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Grăbiți-vă să vă achiziționați brățările de acces, întrucât numărul lor e limitat în concordanță cu normele de securitate I.S.U.!

https://soundcloud.com/vlad-bretan/vlad-bretan-alandala-rooftop-skylie-v002-august-2018

Rate this post

Leave a comment