La un play răsună ritmul De se-aude pân’ departe… Câștigă cu Avimag un pass la Mioritmic 2017!

Câteva zile ne mai despart până la cea de-a cincea ediție a festivalului Mioritmic, una din bucuriile cele mai de preț ale fanilor muzicii electronice din România. Iar Avimag.net și Mioritmic v-au pregătit o surpriză de proporții, pentru că un astfel de eveniment nu trebuie ratat!

Și e și normal, întrucât cele trei scene Mioritmice vor fi doldora cu artiști români și străini deopotrivă.
Vom încerca să creionăm programul pe zile și pe scene, deși, fiind vorba despre un festival atât de complex din punctul de vedere al meniului muzical, e normal să alergăm de la un cort la altul ca-ntr-o călătorie atemporală pe tărâmuri de poveste.

Vineri, în prima noapte Mioritmică, Valentino Kanzyani, Masomenos, Paul K și RQZ vor electriza Scena Naiului, în timp ce Herodot, Suciu și Crihan, alături de legendarii Rhadoo, Petre Inspirescu și Raresh, vor pune stăpânire pe Scena Lirei.

Iar dacă sunteți în căutarea unui sound diferit de cel servit la celelalte scene, The Prototypes, Flowdan live, Argatu’ live feat. Moș Martin, Krueger, Snow & Mc Agent și Down vă așteaptă la Scena Cobzei.

Dacă aveați impresia că vinerea a fost legendară, organizatorii au făcut pe dracu-n patru pentru a pune la bătaie o sâmbătă/duminică excepțională.

tINI b2b Bill Patrick, adică perechea Rolls’n’Do care a bătut recorduri la Sunwaves, revine pe meleaguri românești și, împreună cu Daniel Maher, Clovis și Sepp promit show total la Scena Naiului.

Priku va oferi un spectacol Atipic, acesta fiind proiectul live al unuia dintre DJii noștri preferați, iar rând pe rând, Barac, Arapu, Mihigh, Gescu, Charlie, K.D.Chriss, Cap, Lizz și Cosmjn ne vor dansa până duminică după-masă la Scena Lirei. Scena Cobzei propune un weekend fabulos, cu Magda, Denis Kaznacheev, Rayo, Gojnea/G76 & Zefzeed (perechea Locked & Loaded, cu care am petrecut de curând la AVi) în prim plan.

Biletele presale costă 119 lei, iar numărul lor e limitat. Puteți să le achiziționați online, aici, însă au fost setate locații speciale în Cluj de unde vă puteți procura tichetele de acces la festival. Acestea sunt: Booha Bar, Outwear Cluj, Uman Cluj – Iulius Mall, Kharamel Caffe terrace – Vivo intrarea 3.

Evident, veți putea să vă achiziționați biletele pe zile de la fața locului, festivalul având loc în spațiul special amenajat în Parcul Etnografic „Romulus Vuia“, începând cu ora 22:00. Biletele pe zile costă 70 de lei pentru vineri, 80 de lei pentru sâmbătă, respectiv 40 de lei, începând cu 10:00, duminică.

Pentru că, așa cum spuneam adineaori, această ediție a Mioritmicului nu trebuie sub nicio formă ratată, Avimag și Mioritmic v-au pregătit un concurs la finalul căruia unul dintre voi va fi norocosul câștigător al unui full pass la festival.

Regulamentul este foarte simplu și tocmai din acest motiv șansele tuturor să beneficieze de această oportunitate sunt ridicate.

Practic, lansăm un sondaj de opinie în rândul vostru , al fanilor muzicii electronice, pe grupul Avimag, în cadrul căruia așteptăm să ne transmiteți numele artistului (unul singur) pe care îl așteptați cel mai mult la Mioritmic, alături de numele scenei pe care acesta urmează să performeze.

Vom stabili câștigătorul pass-ului în seara de joi, prin tragere la sorți, astfel că aveți timp berechet ca să vă stabiliți artistul preferat de la Mioritmic!

Mult succes și distracție faină la Cluj!

 

 

Rate this post

Leave a comment