La mulți ani tuturor! E timpul să petrecem la AVi!

1 Decembrie, Ziua Unirii, înseamnă și începutul iernii calendaristice și, totodată, începutul lunii cadourilor. Suficiente motive ca să ne facem de cap alături de cei dragi în cel mai important club din Târgu-Mureș!

Primul sfârșit de săptămână al lunii decembrie trebuie marcat ca atare, iar Cojoc și Resa, rezidentul nostru, vor marca Ziua Națională a României cum se cuvine, cu ore întregi de sound electronic underground românesc de calitate, întocmai genul care a cucerit întregul mapamond de câțiva ani încoace.

Cu stilul lui Resa ne-am obișnuit după atâta timp și atâtea party-uri, dar chiar și așa tânărul nostru rezident reușește de fiecare dată să ne impresioneze și să ridice ștacheta tot mai sus.

Avem așteptări mari de la el, iar el ni le satisface de fiecare dată când se află-n spatele pupitrului.

Să ne bucurăm împreună de preview-ul pentru Mumbian Nights EP, de la Half Naked Dog,  în colaborare cu Katu (de a cărui prezență ne-am bucurat și la AVi), o doză mică din ce ne-a pregătit Resa pentru diseară:

https://soundcloud.com/halfnakeddog/hnd001-resa-katu-mumbian-nights-ep

Cojoc, unul din DJii cu vechime din orașul nostru, sosește la AVi cu mult entuziasm și cu dorința de a se bucura alături de voi de atmosfera tipică AVi. 

Abia așteptăm să-l avem alături, conștienți fiind că muzica lui ne va ține pe ringul de dans ore întregi!

Biletele la acest eveniment pot fi achiziționate strict la intrarea în club, în noaptea de vineri. Prețul acestora este de 15 lei până la ora 1:00, respectiv 20 de lei după această oră.

Mai multe detalii legate de petrecerea de vineri v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

Și dacă aveați impresia că ne oprim aici, v-ați înșelat!

Sâmbătă dansăm la AVi pe ritmurile lui Thomas și BRS, începând cu ora 23:00, când ne așteaptă o nouă noapte albă, marcă înregistrată Records Fest.

Accesul publicului costă 15 lei, intrare generală, iar mai multe detalii legate de petrecere găsiți pe eventul de pe Facebook.

Vă invităm să ascultați setul lui BRS pentru a vă face o idee despre ce urmează să se întâmple mâine seară la AVi 🙂

https://soundcloud.com/djbrs/connection-string

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment