La mulți ani, AVi! De 13 ani dăm tonul distracției la Tîrgu-Mureș!

13 ani de AVi au fost serbați sâmbătă noapte cu tot atâtea ore de techno, adus parcă de pe altă planetă și servit magistral sutelor de fani prezenți în AVi de către Addo, Charlie și Herodot.

A fost o petrecere pe care nu o vom uita prea curând, un maraton dansant pe care ne bucurăm că l-am trăit alături de voi, prietenii Avimag, și de oaspeții sosiți din Sibiu, Brașov, Cluj, Oradea sau București în cuibușorul nostru de nebunii.

Împreună, artiști și fani, formând o simbioză aproape perfectă, am creat acel vibe care place tuturor și care a devenit reprezentativ pentru AVi de-a lungul celor 13 ani de existență.

Știm că Herodot și Charlie s-au simțit ca acasă la Târgu-Mureș și îi așteptăm cu brațele deschise și cu alte ocazii.

Le mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au onorat cu prezența cu ocazia aniversării zilei noastre de naștere și lansăm totodată dorința de a petrece împreună și-n anii ce vor urma cât mai multe clipe cel puțin la fel de plăcute precum cele din weekendul tocmai încheiat.

Revenim mâine cu detalii legate de următoarele evenimente marca AVimag. Până atunci, un minut de magie alături de Charlie și o piesă (una din multele!) cu care sâmbătă a zămislit în sufletele noastre stări de melancolie, emoție, speranță și bucurie… toate deodată.

Stay tuned for more breathtaking parties to come! Ca de obicei, la AVi sfârșitul de săptămână începe joi seară și se încheie când vrem noi.

 

Rate this post

Leave a comment