La AVi weekendul începe joi! Ești pregătit de dans?

După ce am dansat până la epuizare cu Addo și Ada Kaleh vinerea trecută, ne-am gândit să vă oferim un sfârșit de săptămână ceva mai complex de data asta, dacă tot încheiem glorios luna octombrie.

Și cum nouă ne place să petrecem, vom începe distracția încă de mâine seară. Mai exact de la ora 20:00, când iON, rezidentul nostru, va continua seria Live Stream-urilor de la AVi. Setul va fi transmis pe canalul de Youtube Avimag, precum și în grupul nostru de Facebook, special pentru cei ce nu vor putea fi prezenți în club.

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/archie-hamilton-benson-herbert-systim-ion-remix

Accesul în club este gratuit și suntem convinți că veți umple clubul la fel ca săptămâna trecută, când Scopter a făcut spectacol la platane.

Vineri am pregătit un show muzical atipic, dar care știm că va satisface poftele unora dintre voi. Dj Saynar b2b Thal promit o noapte albă în cadrul Back to AVi, o petrecere piperată cu techno și psy trance cum nu prea avem parte la AVi. Distracția începe de la ora 22:00 și se va termina când va cânta cocoșul.

Este, deci, o petrecere pe care nu trebuie s-o ratați, în special dacă vă aflați în căutarea diversității muzicale pe partea electronică.

Biletele costă 10 lei până la miezul nopții, respectiv 20 de lei după. Mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook

Sâmbătă noapte știți deja… Vinyl Speed Adjust vin pentru prima dată în clubul nostru și e datoria noastră să le arătăm băieților cum se distrează târgumureșenii!

Pregătiți-vă cei mai comozi adidași și cele mai lejere ținute, pentru că maratonul dansant anunțat de cei doi DJ din capitală, ajutați cu întăriri din partea lui Scopter, va echivala cu o săptămână de crossfit!

Mai are rost să amintim că muzica servită va fi exact cea pe care ne-o dorim?  Techno underground românesc pur, să ne inunde sufletele și timpanele, așa cum scrie în cartea de bucate.

Biletele costă 20 lei în avans sau 25 de lei în noaptea de vineri, la intrarea în clubul nostru. Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii privind evenimentul.

Mai multe informații v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook. Ne vedem în weekend la AVi!

https://soundcloud.com/ibizavoice/ibiza-voice-podcast-509-vinyl-speed-adjust

Rate this post

Leave a comment