La AVi petrecem când vrem noi! Tulbure, Lowkodi, Resa și Nandor anunță zile de sărbătoare a muzicii

Săptămâna dansului până la epuizare pe muzică techno underground, în cel mai important club din Târgu-Mureș, începe joi și se încheie duminică. Nu e nici organizată exclusiv în weekend, nici exclusiv în zilele de lucru sau școală. Ne-am creat propriul calendar al zilelor care contează și al celor de care ne putem lipsi fără prea mare efort.

https://soundcloud.com/bprecs/bpgp005-zefzeed-bp-guest-series-005

Joi începe balul, cu Resa, care va fi protagonistul Live Stream-ului Avimag după o pauză de câteva luni. În tot acest timp, rezidentul nostru a acumulat experiență, a analizat scenele de afară și se întoarce cu un suflu proaspăt în clubul său preferat. Începând cu ora 20.00 și până la miezul nopții, mureșeanul ne va delecta cu setul său, transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

Eventul de Facebook se regăsește aici. Accesul publicului e gratuit, vă invităm la o audiție plăcută de muzică bună la AVi, ca să ne facem încălzirea corespunzătoare înaintea unui nou weekend de pomină.

Lowkodi este noul membru al familiei AVi, DJ-ul fiind noul rezident al clubului nostru. O veste excelentă, care ne bucură nespus și pe care suntem convinși că o veți primi cum se cuvine, mai ales că Lowkodi a demonstrat de fiecare dacă că atunci când se află în spatele pupitrului servește muzică foarte bună, pe gustul nostru și al fanilor muzicii electronice underground. Vom reveni cu un interviul al proaspătului nostru rezident în zilele următoare.

https://soundcloud.com/unic-records/unicast-019-tulbure

Cert e că vineri noapte, alături de Lowkodi, revine în prim planul nostru unul dintre cei mai apreciați DJ care ne-a călcat vreodată pragul. Este vorba, desigur, de Matei Tulbure.

Petrecerea  se anunță a fi una de povestit nepoților, întrucât Tulbure e recunoscut pentru stilul său înconfundabil, iar producțiile inedite și combinația de maestru a sunetelor îl recomandă pentru un show total alături de Lowkodi.

Event-ul de pe Facebook poate fi accesat aici, iar biletele costă 20 de lei până la ora 1.00, respectiv 25 de lei după această oră. Ele pot fi achiziționate exclusiv la intrarea în club, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Zilele de party nu se încheie cu una, cu două, la AVi! Sâmbătă sunteți așteptați în număr mare ls o nouă ediție a petrecerilor marca Szcéna, alături de duo-ul artistic infernal format din Brody și Dr.Panda, care-l au ca invitat pe Nandor. Ca de obicei, se anunță show cu casa închisă sâmbătă noapte, ca de obicei la petrecerile Szcéna.

Biletele costă 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după acea oră. Desigur, mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

În încheiere, vă lăsăm în compania lui Lowkodi și a celui mai recent set Live Stream Avimag al său. Ne vedem cu toții la AVi, dragelor și dragilor!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1790017354363109/

Rate this post

Leave a comment