La AVi nu facem pauză! Dansăm cu Addo, Lumieux, Paul Agripa și Prepeleac!

Ce weekend senzațional am trăit la AVi! Și stați să vedeți ce surprize plăcute v-am pregătit deja pentru cel ce urmează!

13 se transformă brusc în cea mai norocoasă zi pentru fanii muzicii techno care fac parte din comunitatea Avimag, întrucât Addo revine la pupitrul nostru pentru un Live Stream ca la carte.

AVi on AIR va începe cum v-am obișnuit, joi, de la ora 20:00, iar accesul membrilor grupului Avimag în club este liber, pentru o audiție plăcută de muzică bună, în compania unuia dintre cei mai talentați DJ pe care i-a dat orașul nostru de-a lungul timpului.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe Facebook, aici.

Setul lui Addo va fi încălzirea perfectă pentru mega party-ul de vineri noapte! Prietenii noștri de la Around revin în cel mai important club din Târgu-Mureș cu un event care va provoca în mod evident mișcări serioase de trupe la AVi.

Paul Agripa și Lumieux formează de peste un an duo-ul Ragrip, o anagramă a numelor celor doi și un nou mod de exprimare artistică a celor doi buni prieteni. Povestea proiectului începe odată cu lansarea EP-ului Alla Prima, un vinyl complex, care îmbină influențe clasice acustice, un delivery foarte puternic și elemente care aduc aminte de jungle.

Vineri a venit timpul să îi cunoaștem pe viu, la AVi, și să intrăm în contact cu opera lor. Băieții îl vor avea alături și pe Prepeleac, lineup-ul fiind garanția unei nopți albe de neuitat în clubul nostru.

Acesta va fi cel de-al doilea event al celor de la Around în AVi, după succesul celui din urmă cu câteva săptămâni, iar biletele au fost deja puse în vânzare online, pe Livetickets.ro, aici.

Biletul de susținere a evenimentului achiziționat în avans va costa 35 lei. Biletele vor putea fi găsite și în seara de vineri, la locație, în limita locurilor disponibile, la prețul de 65 lei, din care 37 lei reprezintă intrarea în club și 28 lei consumația la bar, mai exact două tokenuri.

Evenimentul e susținut de Eventhorizon, iar detalii organizatorice sau legate de artiști găsiți pe Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment