La AVi dansăm tot weekendul! Ești gata?

Dacă toamna se numără bobocii, vineri se numără cele mai multe zâmbete, pentru că, măcar pentru două zile, scăpăm de grijile școlii sau ale locului de muncă și ne axăm pe hrănirea sufletului cu muzică și voie bună. Nu facem notă discordantă tocmai noi, la AVi, că nu ăsta e stilul nostru.

Începem, așadar, un weekend încărcat cu petreceri în cel mai important club din Târgu-Mureș și o să-l încheiem doar atunci când ne vor obosi picioarele de la atâta dans!

Diseară, începând cu ora 23:00, petrecem cum se cuvine în cadrul 44 Up | Techno Session, care îi va avea în centrul atenției pe unii dintre cei mai cunoscuți DJ pe plan local,  Cojoc, DJ Cross, DJ Blaise și Turck. Aceștia vor face spectacol la pupitrul din AVi și vă sfătuim să nu ratați ocazia de a-i asculta și dansa pe muzica lor, întrucât e cel mai plăcut mod de a începe așa cum trebuie sfârșitul de săptămână!

Detalii despre eveniment vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de pe Facebook, aici.

După ce v-ați făcut încălzirea, urmează o altă petrecere de pomenit nepoților la AVi, sâmbătă seară, de data aceasta.

Memoire organizează o super petrecere la AVi, începând cu ora 23:00! Octave și Hostox vin la AVi în premieră, alături de Stefan și Burex, în cadrul uneia dintre cele mai atractive party-uri organizate în acest sezon în clubul nostru.

Hostox e originar de pe meleaguri transilvănene, chiar dacă a crescut în Italia, iar acest lucru se simte în piesele sale, acestea fiind caracterizate cel mai bine printr-o combinație de beat-uri intense, influențe din folclor sau literatură (amintim aici If you forget me, după un poem de Pablo Neruda, recitat de Madonna n.red.) și foarte multă inimă.

Un artist desăvârșit, pe gustul nostru, al celor ce iubesc techno-ul și derivatele ei.

Octave provine din Iași și este unul dintre cei mai promițători DJ/produceri din România la ora actuală și ne încântă prezența sa, în premieră, la AVi!

Tânărul nu se oprește din produs bangere, precum această bijuterie, urcată chiar aseară pe profilul său de Soundcloud (pe care vă recoamndăm să-l urmăriți cu fidelitate!).

https://soundcloud.com/octavee/chris-rea-the-road-to-hell-octave-edit

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici. Biletele costă 30 de lei, pot fi achiziționate strict de la intrarea în club. Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este interzis.

Meet you on the dancefloor!

Rate this post

Leave a comment