Journey Festival: Descoperă magia muzicii în mijlocul naturii

În perioada 30 iunie-1 iulie 2023 ești invitat să te bucuri de muzică departe de agitația și zgomotul orașului, într-un loc de un verde minunat, în inima Transilvaniei. Sunetele liniștitoare ale naturii se vor sincroniza perfect cu ritmurile electrizante ale artiștilor noștri magici.

Îmbrățișează inima naturii, la un popas turistic din județul Mureș, unde dulcile melodii ale păsărilor și curgerea liniștitoare a râului pregătesc scena pentru o experiență muzicală de neuitat. Cu un line-up de artiști de ultimă oră, Journey este destinația supremă pentru iubitorii de muzică în căutarea unei experiențe cu adevărat unice și transformatoare.

Așadar, vino să călătorești cu noi și lasă muzica și natura să te transporte într-o lume de pură magie și minunăție!

🔳 Line-up-ul include artiști renumiți precum: TRAUMER, SUBLEE, MELODIE, Boda, Don, gabriL, Jnt, Moldovan, Paul Coman, Promi, Szs, Taima, Vlad Voda.

Sistemul de sunet va fi asigurat de Tannoy by Funktion One, powered by Hybrid Sound. Sunetul va umple natura înconjurătoare, creând o atmosferă cu adevărat impresionantă.

🎫 Biletele sunt disponibile în limita stocului disponibil, cu doar 500 de locuri disponibile. Primele bilete costă 90 de lei, urmate de a doua rundă la 120 de lei și a treia rundă la 135 de lei. Prețul biletului include accesul complet la festival, camping, parcare și toate facilitățile noastre.📍 Locația: Camping Lovasfogadó, în Mitrești, Mureș, un loc pitoresc și plin de viață, perfect pentru o evadare din agitația zilnică și situat în frumoasa regiune a Transilvaniei.

🗓️  Data: 30 iunie, începând cu ora 20:00 și până în 1 iulie 2023.

Transportul poate fi realizat cu mașina personală sau cu autobuzul – orarul va fi anunțat în curând.

În ceea ce privește cazarea, există o varietate de opțiuni disponibile, inclusiv Camping Lovasfogadó și Tunder Ilona Panzio.


Pe lângă frumosul peisaj colorat vivid, lacul pitoresc și râul strălucitor, facilitățile includ:

Bar oferit de ShaBar, o zonă de catering oferită de Tom Cooks Food Truck, precum și camping, dușuri, parcare, o zonă de relaxare cu hamace și un post de prim ajutor.

Iubim creativitatea, așa că dacă ai sugestii sau dorești să colaborezi cu noi, nu ezita să ne contactezi la journey.outdoorevents@gmail.com.

Condiții generale de acces:

  • Accesul este interzis pentru participanții sub 18 ani;
  • Este strict interzis să intri la festival cu obiecte periculoase, substanțe ilegale și/sau alcool sau orice băuturi achiziționate în afara incintei festivalului;
  • Respectă natura, păstrează-o curată.
Rate this post

Leave a comment