JOLA marchează redeschiderea dragului nostru AVi! Vineri dăm startul sezonului de toamnă!

Vineri va avea loc mult așteptat-ul Opening AVi, începând cu ora 23:00, un eveniment care va atrage în cel mai important club din oraș toți fanii muzicii electronice underground din Târgu-Mureș și din apropiere. Pentru că în AVi e cald și bine, departe de temperaturile cu minus în față, care au pus stăpânire pe întreaga țară.

Cristopher Lawrenz e originar din Hamburg, dar a acumulat o sumedenie de experiență prin cluburile din întreaga Germanie, while spinning the decks.

Pasiunea pentru techno l-a purtat în cele mai importante cluburi din țara sa natală, amintind aici Club der Visionäre, Kater Holzig, Watergate sau PAL, dar și din restul Europei, în orașe precum Paris, Marseille, București, Londra, Barcelona… ca să amintim doar câteva.

Jonas e elvețian, dar viața lui e legată de Berlin, unde activează alături de Cristopher. Iubește muzica de mic, învățând de-a lungul anilor copilăriei să cânte la diverse instrumente.

Totuși, cea electronică, ale cărei frecvențe, voltaje și conexiuni l-au fascinat dintotdeauna, ocupă uin loc special în sufletul lui.

Din 2012 băieții și-au unit forțele pentru a le oferi fanilor muzică bună bună de tot și pentru a crește pe plan muzical împreună, împărtășindu-și fiecare secretele acumulate de-a lungul carierei.

Uniți de pasiunea comună pentru muzică, cei doi DJ sosesc la pupitrul clubului AVi cu chef de distracție și dans, exact ce vor primi din partea fanilor.

JOLA înseamnă voie bună și muzică pe măsură, e un proiect pe care cu deosebită încântare îl aducem în fața publicului târgumureșean în premieră absolută, tocmai la redeschiderea clubului nostru drag.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de Facebook, aici.

Accesul la petrecere se face la intrarea în club, nefiind puse în vânzare bilete în avans. Veți achita la intrare 100 de lei, însemnând brățara de acces la party, respectiv 5 tokenuri pentru consumație. Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă. 

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment