Joi ne relaxăm pe muzica lui TePe! Live Stream-urile continuă la Foto!

Seria Live Stream-urilor Avimag găzduite de fosta uzină Foto, din cartierul Unirii, continuă joi seară cu TePe! Începând cu ora 18:00, când deschidem porțile, sunteți așteptați în curtea fostei uzine pentru clipe de relaxare și delectare muzicală alături de tânărul artist. Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18:00, iar setul artistului mureșean va fi transmis live începând cu ora 20:00 pe canalele Avimag. 

Vă punem la dispoziție și un bar plin cu băuturi răcoritoare pentru ca buna dispoziție să fie garantată. 

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe Facebook, aici, pe eventul dedicat Live Stream-ului cu numărul 86. Intrarea este gratuită membrilor grupului Avimag de pe Facebook, evenimentul având caracter privat.

A fost o plăcere să îl avem alături anul trecut pe TePe la AVi, setul său fiind extrem de apreciat de membrii comunității noastre.

Nu uităm nici de Laboratorul de Techno din toamna anului trecut, când, alături de Priku, Arapu și Lowkodi, ne-am luat rămas bun de la fosta uzină pentru aproape un an de zile. Să retrăim minunatul set din AVi al lui TePe, în așteptarea serii de joi:

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1859600804071430/

Rate this post

Leave a comment