Joi dansăm cu Junker! Seria Live Stream-urilor continuă!

După mult timp, Junker se întoarce la AVi pentru a ne face seara de joi mai frumoasă. Setul lui va fi preambulul unui sfârșit de săptămână fabulos în cel mai important club din Târgu-Mureș.

https://soundcloud.com/junker/jnk-002

DJ-ul are numai cuvinte de laudă la adresa clubului nostru:

“Pentru mine AVi a reprezentat mereu un loc cu muzică underground de calitate, trecând prin mai multe generații. Aici am avut primul contact cu sistemul audio Funktion One.

AVi a contribuit mult la dezvoltarea mea pe scena underground, de aceea mă întorc mereu cu entuziasm și cu deosebită plăcere, amintindu-mi de vremurile în care am pus muzică până dimineața pentru oameni care căutau ceva deosebit și găseau numai la Avi”, mărturisește artistul.

Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de muzica pregătită special pentru fanii techno-ului underground, indiferent dacă se vor afla în fața pupitrului sau acasă, în fața monitorului. Accesul membrilor grupului Avimag de pe Facebook este gratuit, evenimentul având caracter privat, porțile urmând a fi deschise în jurul orei 20:00.

Subliniem că setul va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

https://soundcloud.com/timelapsekw/timelapsing016-junker

Nu ne oprim aici și sâmbătă ne facem de cap cu Vygo, Addo și Mihai Pol! Ce bucurie! Biletele vor putea fi achiziționate numai la intrarea în club, așadar vă sfătuim să vă grăbiți, întrucât numărul brățărilor de access e limitat.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv la intrarea în club, în noaptea de sâmbătă, prețul acestora fiind de 25 lei până la ora 1:00, respectiv 30 de lei după această oră.

Mai multe detalii veți putea găsi pe eventul de pe Facebook.

Ne vedem joi, așadar, vorba cântecului. De la ora 20:00. Și sâmbătă, de la 23:00, ne luăm rămas bun de la Addo, care va părăsi țara pentru un scurt turneu european, cu party-uri la Berlin și Londra.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment