Joi dansăm cu Erik, vineri petrecem cu Blanilla! Szcéna continuă la AVi!

Seria party-urilor Szcéna continuă în acest sfârșit de săptămână la AVi, unde Bródy & Dr.Panda vin împreună cu un invitat de seamă la pupitru.

Blanilla este unul dintre cei mai cunoscuți DJ și producători de breaks și bass music din Transilvania, cu mai bine de un deceniu de activitate în spate, timp în care a fost prezent pe unele dintre cele mai importante scene, impresionând în mod constant.

https://soundcloud.com/user-581205024/blanilla-marius-mihut-oh-my-love-my-sorrow

Dealtfel, constanța este una din calitățile de bază ale lui pe plan artistic, menținându-se în top datorită pasiunii depuse în procesul de creație muzicală și încercând totodată să aducă un iz tradițional unui sound altminteri modern și futurist.

Ne încântă prezența lui Blanilla în clubul nostru și suntem convinși că fanii prezenți vineri la AVi nu-l vor lăsa să plece prea devreme acasă.

Biletele costă 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după acea oră. Desigur, mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook.

Nu uităm nici de Live Stream-ul de joi seară, începând cu ora 20:00, avându-l pe Erik în prim plan. Sunteți așteptați cu toții la o seară lejeră cu techno de calitate, avându-l pe rezidentul nostru la pupitru.

Accesul membrilor brupului Avimag este gratuit. Joi seară vor fi puse în vânzare biletele pentru petrecerea aniversară AVi, cu Herodot, Addo și Charlie, acestea putând fi achiziționate cu doar 30 de lei, spre deosebire de 40 de lei, cât vor costa la intrarea în club.

Ne pregătim pentru un sfârșit de săptămână excelent, cu Erik, joi, în cadrul Live Stream-ului devenit deja un obicei, Blanilla@Szcéna, vineri noapte, respectiv Herodot, Charlie și Addo, sâmbătă noapte, ca să aniversăm cum se cuvine 13 ani de AVi.

See you guys there!

Rate this post

Leave a comment