Joi avem Live Stream techno cu Scopter la pupitru!

După o lună în care l-am așteptat cu brațele deschise, Scopter se întoarce la pupitrul de la AVi joi seară, când, începând cu ora 20:00, ne va oferi o porție zdravănă de techno.

”Fiul rătăcitor”, cum ne place nouă să-l numim pe Scopter, impresionează de fiecare dată când e chemat la datorie, iar anii săi de experiență în domeniul muzicii electronice îl recomandă ca fiind unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți DJ pe care i-a dat Târgu-Mureșul vreodată.

Mai mereu primul sosit și ultimul plecat, DJul nostru se simte cel mai bine atunci când publicul din fața lui dansează și, tocmai din acest motiv, nu părăsește mixerul prea ușor. Va demonstra înc-o dată joi cum stau lucrurile.

Ca de fiecare dată în serile de joi, setul rezidentului nostru va fi transmis live atât pe canalul de Youtube Avimag, cât și pe grupul nostru de Facebook.

Așteptăm cu interes și spectacolul vizual pregătit de Japian, pentru că nici un set nu e realmente complet fără un backup luminos și coloristic pe măsura muzicii transmisă publicului.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1703444593020386/?hc_ref=ARQzVkvfR7XqxQ_a3FNiDYg2qweYtiYDJOZFEKnC_YYD_FqHk-_7cUPPbYTjAIH3nD4

Accesul fanilor muzicii underground va fi gratuit, astfel că vă așteptăm în număr cât mai mare, ca de fiecare dată, ca să ne simțim bine pe muzica pregătită de Scopter special pentru această ocazie.

Vă lăsăm în compania celui mai recent Live Stream înregistrat la AVi, cel de săptămâna trecută, când Resa și Addo ne-au făcut încălzirea pentru minunatul weekend ce a urmat.
Ne vedem joi seară, dragilor și dragelor!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1730634523634726/?hc_ref=ARRL4OXMRp7dFLdgcnJ0FfTfkmnlutkZQ-ON1hfgf8MI7giS-TgE619c6Ud-v9mezOk&fref=gs&dti=349520861901831&hc_location=group

Rate this post

Leave a comment