Janeret, unul dintre cei mai apreciati DJ francezi vine la Târgu-Mureș

Pentru prima oară în Târgu-Mureș, Mickael Jeanneret este unul dintre puținii producători de DJ francezi talentați, care au semnat cu Yoyaku (casa de discuri, magazinul de vinyl-uri și agenția de booking) din Paris. Janeret pune muzică în mod regulat prin Europa, dar a fost în turnee și prin Japonia, Australia și America. Este recunoscut pentru seturile sale energice care încorporează house și break-uri minimale.

De asemenea, este cunoscut pe scară largă pentru munca sa de producție: un flux constant de EP-uri excepționale l-au consacrat drept „un artist care poate cumpăra la vedere, ceea ce este o raritate”, scrie un utilizator Discogs.

Janeret a crescut în Grenoble, un oraș din sud-estul Franței, dar a numit Parisul “acasă” din 2010. În această perioadă a început „să ia în serios producția”, explică el; primele sale experimente începuseră cu câțiva ani mai devreme. El și-a marcat relocarea în capitala Franței cu o serie de lansări pe diverse amprente, dar abia după EP-ul Heat din 2015, Janeret a început să se simtă confortabil cu metodele și stilul său de producție, o abordare lină a deep house-ului cu un groove solid.

Recepția acestor lucrări timpurii i-au oferit oportunitatea lui Janeret să semneze cu renumitul label francez, Yoyaku.

Sub supravegherea si îndrumarea lui Varhat și Benjamin Belaga, cei doi co-fondatori, Yoyaku a lansat o serie de sub-label-uri prin care Janeret și colegii săi au lansat, inclusiv YYK no label și Aku (Vezi aici).

Nu rata evenimentul L.D.T din 24 Iunie de la Uzina Foto, cu Janeret, Alexandra si Lowkodi! Fi sigur ca ai locul rezervat si cumparati biletul în avans la reducere!

Mai multe detalii despre evenimentul LDT si bilete, atinge aici!

 

Rate this post

Leave a comment